BestMusic.ro » Stiri » Demi Lovato va renunta la turnee

Demi Lovato va renunta la turnee


Intr-o serie de stories Instagram sterse in acest moment, Demi Lovato a scris ca urmatorul ei turneu va fi ultimul.

"Nu mai pot face asta”, a scris cantareata intr-o poveste pe Instagram. "Acest turneu va fi ultimul meu turneu. Va iubesc si va multumesc tuturor", a continuat ea intr-un alt story. "Sunt atat de bolnava, incat nu ma pot da jos din pat”, a scris Lovato intr-o alta poveste.

Se pare ca Demi Lovato planuieste sa renunte la turnee dupa ce se incheie Holy Fvck Tour.

Cea mai recenta postare pe Instagram o arata pe cantareata pe scena din Buenos Aires, Argentina. Lovato a facut turnee in America de Nord si de Sud, urmatorul spectacol fiind programat in Chile insa artista are mai multe date de onorat, pana la inceputul lunii noiembrie.

Reactiile fanilor au fost un amestec de ingrijorare si intelegere, dupa ce alti artisti au anulat sau au amanat recent turneele din cauza problemelor de sanatate.

Cel mai recent, Justin Bieber si-a anulat turneul din cauza unor probleme de sanatate. Starul pop canadian are acelasi manager cu Lovato.

"Demi a fost atat de fericita si incantata de turneu, sunt foarte trist ca se simte asa acum, dar sper ca orice ar fi sa se imbunatateasca si sa faca ceea ce este mai bine pentru ea si pentru sanatatea ei mintala/fizica”, a scris un fan pe Twitter.

"Este atat de trist ca Demi a postat asta...”, a scris un alt fan pe Twitter.

Altii au postat pe Twitter ca "sper doar ca esti bine” si si-au exprimat tristetea pentru vestile transmise de artista.

Cu toate acestea, multi fani si-au exprimat intelegerea ca sanatatea mentala si fizica a lui Lovato este pe primul loc. Dupa cum a impartasit un utilizator de Twitter, "Nu ne dorim vreodata o situatie repetata din 2018” – o referire la supradoza si spitalizarea facute publice de Lovato.

Lovato s-a intors recent la radacinile pop-rock pe noul album Holy Fvck, care prezinta o persoana mult mai intunecata si mai nervoasa decat proiectele ei anterioare influentate de pop si R&B.

Holy Fvck Tour este primul turneu al lui Lovato din ultimii patru ani.

Image
Publicat pe 14 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram