BestMusic.ro » Stiri »   "Deziubeste-ma", cel mai nou hit lansat de MIRA si Mario Fresh, este #1 in Pop Spatial Audio Playlist pe Apple Music

  "Deziubeste-ma", cel mai nou hit lansat de MIRA si Mario Fresh, este #1 in Pop Spatial Audio Playlist pe Apple Music

  "Deziubeste-ma", cel mai nou hit lansat de MIRA si Mario Fresh, este #1 in Pop Spatial Audio Playlist pe Apple Music

Cea mai asteptata colaborare a anului a ajuns la inimile fanilor, dar si in castile acestora. In doar trei zile din momentul lansarii, "Deziubeste-ma”, piesa MIREI si a lui Mario Fresh, a adunat un million de vizualizari pe YouTube si se claseaza pe prima pozitie in Pop Spatial Audio Playlist pe Apple Music cu versiunea Dolby Atmos

. "Deziubeste-ma" este primul single din Romania lansat in format Dolby Atmos pentru ca publicul sa aiba parte de o experienta binaurala completa, bazata pe claritate si sound multidimensional.

"Sunt cea mai fericita sa vad ca oamenii au imbratisat in felul acesta piesa. Asa se valideaza munca noastra", povesteste MIRA.

"Ne bucuram enorm sa vedem ca va regasiti in povestea piesei ĞDeziubeste-mağ, nu ne asteptam sa primim un feedback asa bun de la voi intr-un timp atat de scurt", adauga Mario.

Single-ul dezvaluie o poveste sensibila despre inimi frante captive in propriile sentimente si amintiri, dar si despre durerea dezarmanta pe care un indragostit o simte atunci cand incheie un capitol din viata sa. "Deziubeste-ma” este insotit de un videoclip senzual care aduce o alta surpriza pentru public: un final neasteptat si pasional.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, canta la chitara si pian, iar recent a lansat primul sau album din cariera. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numara "Cum de te lasa”, "Ce-o fi, o fi” (alaturi de Vescan), "Fete din Balcani” (alaturi de Corina si Skizzo Skillz), "Vina”, "Uit de tine”, "Inima nebuna”, "Maracas” (alaturi de Lino), dar si "Strazile din Bucuresti” (impreuna cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale si inimile fanilor si au adunat sute de milioane de vizualizari pe YouTube.

Mario Fresh compune si canta la pian si a cucerit publicul cu numeroase hituri precum "Brate straine” (alaturi de Andra), "Saraca inima mea”, "Daca pleci”, "Ne mintim”, "Solo” si "Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului "Sa cantam, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat "Adu-mi soarele”, o piesa pentru toti cei care se simt pierduti atunci cand persoana pe care iubesc pleaca si "Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibila.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 23 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/