BestMusic.ro » Stiri »   Dimitri’s Bats lanseaza albumul "Monobloc" printr-un turneu international de promovare

  Dimitri’s Bats lanseaza albumul "Monobloc" printr-un turneu international de promovare


Dimitri’s Bats lanseaza cel mai nou material de studio – ‘Monobloc’ pe toate platformele de distributie digitala si pleaca intr-un turneu international de promovare. Nelipsiti din cluburile bucurestene si din playlisturile radiourilor din Londra, Dimitri’s Bats sunt cel mai fresh produs de export al industriei muzicale romanesti.

‘Monobloc’ se va auzi live:
pe 2 martie la Legend Pub in Iasi
pe 3 martie la Artcor in Chisinau (Rep. Moldova)
pe 4 martie la Daily Pub Galati
pe 10 martie la Club Control in Bucuresti
pe 16 martie la/form space in Cluj
pe 17 martie la Oldies Pub in Sibiu
pe 12 mai la Tallin Music Week in Tallin (Estonia)
pe 13 mai la Juwenalia Festival in Varsovia (Polonia)
Biletele pentru concertele din Romania sunt disponibile in reteaua iabilet.ro, aici.

‘Monobloc’ contine hiturile "Get Your Fix”, "Casablanca’ si ‘Love Runs Out’ si se poate asculta aici. https://linktr.ee/dimitrisbats.

Iubitorii de muzica vor fi rasfatati cu un show plin de efecte sonore si lumini, cu o energie ce va face cluburile sa se clatine din temelii.

Dimitri's Bats este o trupa indie-pop infiintata in Bucuresti in 2017, avandu-i ca membri pe Radu Osaciuc (voce), Ana-Maria Wolf (bass), Marius Acsintoaie (chitara), Andrei Dragusanu (chitara) si Andrei Costache (tobe).

EP-ul de debut "Mess" a fost lansat la sfarsitul anului 2018 - primul single, "Cold", fiind selectat de catre Radio Guerrilla, ca unul dintre cele mai bune 10 cantece romanesti ale anului.

Dimitri's Bats au cantat la numeroase festivaluri precum Summer Well, Electric Castle, Catedral Festival, Living Rock Tuzla, au fost headlineri in cadrul showcase-ului Mastering the Music Business si au deschis pentru artisti precum Son Lux (US) si Daria Zawiaow (PL), una dintre cele mai cunoscute artiste poloneze. Finalul lui 2022 le-a adus doua concerte in Varsovia, unde au castigat concursul Liveurope Music Night si oportunitatea de a canta in cadrul festivalului Juwenalia (Polonia), in mai 2023.

Ascultati trupa pe Spotify aici.

Site-ul oficial al formatiei il regasiti aici.
Mai jos puteti asculta piesa Dimitri’s Bats – Love Runs Out.




Publicat pe 03 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram