BestMusic.ro » Stiri » Dirty Shirt si E-an-na sunt invitatii speciali ai concertului Gogol Bordello

Dirty Shirt si E-an-na sunt invitatii speciali ai concertului Gogol Bordello

Dirty Shirt si E-an-na sunt invitatii speciali ai concertului Gogol Bordello

Gogol Bordello canta pe 29 iunie 2022 la Arenele Romane din Bucuresti! Invitatii speciali ai serii sunt Dirty Shirt si E-an-na!

Dirty Shirt au adaugat muzicii folclorice specifice Transilvaniei elemente de core, iar rezultatul i-a propulsat pe cele mai importante scene din Europa. Una dintre cele mai de succes trupe din Europa de Est, Dirty Shirt a impartit scena cu formatii precum Megadeth, Godsmack, Skindred, Orphaned Land si multi altii avand prezente la Wacken, Rock Heart, Metal Fest, Rockstadt Extre Fest, Metalhead Meeting si nu numai.

In cei peste 20 de ani de activitate, formatia a lansat 6 albume de studio, cel mai recent, 'Get Your Dose Now', fiind oferit publicului anul acesta.

E-an-na combina metalul cu elemente folclorice autohtone intr-un stil unic care ii defineste. Favoritii publicului in cadrul preselectiei pentru concursul Eurovision de anul acesta, E-an-na au la activ 3 materiale de studio iar de-a lungul carierei au cantat alaturi de nume mari ale scenei metal internationale marcand si prezente la festivaluri de marca din Romania si din Europa.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FM
Publicat pe 18 Mai 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram