BestMusic.ro » Stiri »   DJ CATSULTAN si Matteo aduc in playlist-uri „Bossman”

  DJ CATSULTAN si Matteo aduc in playlist-uri „Bossman”


DJ CATSULTAN a aterizat pe planeta Pamant si nu planuieste sa o paraseasca prea curand. In timp ce incerca sa-si gaseasca drumul spre casa, extraterestrul care si-a parasit nava spatiala a observat ca specia lui si oamenii de pe Pamant au doua lucruri in comun: dragostea si muzica. Asa a inceput colaborarea dintre DJ CATSULTAN si Matteo pentru "Bossman”, o piesa fresh, ce iti va ramane intiparita in minte chiar de la primele beat-uri.

Cu muzica scrisa de catre Achi alaturi de Biju, DJ CATSULTAN, Matteo & Boby si cu versurile compuse de catre Matteo, "Bossman" imbina sound-ul puternic cu influente Drum'n'Bass si Hip Hop, dar si elemente de Trap si Rap si este insotit de un videoclip manifest, ce completeaza prin imagini mood-ul piesei.

Cu 154 de milioane de vizualizari pe YouTube pentru hitul "Panama”, Matteo si-a creat un fan base foarte mare de-a lungul timpului. Succesul sau a atins culmi fabuloase in 2019, cand artistul a fost nominalizat la Ku Asian Music Awards, cunoscut si sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a castigat si premiul Best Overseas Artist.

Piesa se poate asculta mai jos.
Publicat pe 10 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram