BestMusic.ro » Stiri » DJ-ul Pro Fm Nono Semen a luat Cupa Presei la BMW Offshore Yachting 2011

DJ-ul Pro Fm Nono Semen a luat Cupa Presei la BMW Offshore Yachting 2011


DJ-ul ProFM Nono Semen a castigat Cupa Presei la Campionatul BMW Offshore Yachting 2011.

Evenimentul a avut loc in acest weekend, in portul Mangalia, cand Nono a plecat acasa impreuna cu colegii sai de concurs si de barca, cu trofeul cel mare.

Prima zi a intrecerii a apartinut invitatilor din presa care au fost repartizati prin tragere la sorti pe velierele concurente.

`N-a fost o simpla plimbare cum poate credeti, a fost concurs pe bune si a trebuit sa facem fata tuturor regulilor si rigorilor impuse de competitie. Yachtingul este spectaculos, dar si dificil. Uneori poate parea si un pic periculos. Yachtul are momente cand se inclina atat de mult incat poti jura ca se va rasturna. […] Unul dintre secrete e sa mananci mere. Cand marea era agitata si aveam un pic de ragaz, mai primeam un mar`, a declarat mandru Nono.

In zilele de sambata si duminica s-au intrecut 20 de yachturi din Romania si Bulgaria, iar DJ-ul ProFM a fost atat de incantat de aceasta noua experienta incat o va prelungi si in curand se va apuca de cursuri de yachting.
Mai multe stiri despre: concursuri  pro fm live 
Publicat pe 12 Iulie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram