BestMusic.ro » Stiri »   DJ SAVA colaboreaza din nou cu Dayana si lanseaza „No More Lies”

  DJ SAVA colaboreaza din nou cu Dayana si lanseaza „No More Lies”

  DJ SAVA colaboreaza din nou cu Dayana si lanseaza „No More Lies”

Dupa ce a lansat alaturi de Dayana "Calling For You”, DJ SAVA colaboreaza din nou cu frumoasa artista pentru "No More Lies”. Desi piesa este despre tradare si dorinta de a scoate mereu adevarul la suprafata, clipul o surprinde pe Dayana extrem de feminina si provocatoare, totul pe beat-uri dance, asa cum ne-a obisnuit DJ SAVA.

Compus de catre Dayana alaturi de DJ SAVA si Florin Boka, "No More Lies” este in acelasi timp si despre speranta ca iubirea poate schimba tot.

DJ SAVA a colaborat cu artisti precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat. Dj-ul a lansat hituri precum "I Like The Trumpet”, "Aroma” si Love You” (alaturi de Raluka), "Bailando” (alaturi de Hevito), "Love in Dubai” (alaturi de Faydee), "I Loved You” (alaturi de Irina Rimes), "Dulce Amar alaturi de (Alina Eremia), "Tenerife (alaturi de Misha), "Coco Bongo” (alaturi de Olga Verbitchi), care au generat sute de milioane de vizualizari pe YouTube si care au cucerit atat publicul din Romania, cat si de peste hotare. Alaturi de Sore a lansat "I’m Gonna Miss You”, un single cu versuri in limba engleza, cu beat-uri nostalgice si un refren ce ramane intiparit in minte, iar recent a adus "Playa Paraiso” in playlisturi.

Diana Sturza a.k.a Dayana este o artista din Chisinau care de-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri si emisiuni si a cucerit publicul prin talentul si nonconformismul sau. Abordarea indrazneata a tinerei compozitoare imbina atitudinea sa cu sound-ul fresh si ritmurile funk tropicale.
Publicat pe 04 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu