BestMusic.ro » Stiri »   DJ SAVA lanseaza „Dam Dam Daram”  

  DJ SAVA lanseaza „Dam Dam Daram”
 

  DJ SAVA lanseaza „Dam Dam Daram”
 

Cu ritmuri pop dance si versuri captivante pe care ai vrea sa le fredonezi chiar de la prima ascultare, "Dam Dam Daram” este o melodie fresh care te duce cu gandul la zilele insorite de vara. Compus de catre DJ SAVA alaturi de Catalin Tamazlicaru, Tam Woods, Alex Antonescu si Razvan Dediu, "Dam Dam Daram” este single-ul pe care cu siguranta il vei tine pe repeat.

'Dam Dam Daram' este cel mai nou single pe care vi-l prezint, penultimul pe care il lansez anul acesta. Desi ne apropiem rapid de sezonul rece, mi-am dorit ca muzica mea sa va inspire si sa va faca sa visati in continuare la distractie, soare, plaja si atmosfera aceea tare pe care o intalniti la petrecerile de la malul marii", povesteste DJ-ul.

DJ SAVA a colaborat cu artisti precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat. Dj-ul a lansat hituri precum "I Like The Trumpet”, "Aroma” si Love You” (alaturi de Raluka), "Bailando” (alaturi de Hevito), "Love in Dubai” (alaturi de Faydee), "I Loved You” (alaturi de Irina Rimes), "Dulce Amar (alaturi de Alina Eremia), "Tenerife (alaturi de Misha), "Coco Bongo” (alaturi de Olga Verbitchi), care au generat sute de milioane de vizualizari pe YouTube si care au cucerit atat publicul din Romania, cat si de peste hotare. Alaturi de Sore a lansat "I’m Gonna Miss You”, un single cu versuri in limba engleza, cu beat-uri nostalgice si un refren ce ramane intiparit in minte, iar recent a adus "Playa Paraiso” in playlisturi.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 12 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/