BestMusic.ro » Stiri »    DJ SAVA, UDDI si Adriana Onci lanseaza single-ul "Ploaia"

   DJ SAVA, UDDI si Adriana Onci lanseaza single-ul "Ploaia"


DJ SAVA, UDDI si Adriana Onci lanseaza single-ul "Ploaia". Piesa "Ploaia” este remake-ul ce va cuceri playlisturile toamna aceasta.

Dupa ce a adus in playlisturi vara aceasta "Gasca 23”, alaturi de Iuliana Beregoi si Shift, DJ SAVA colaboreaza de aceasta data cu UDDI si Adriana Onci pentru un remake al single-ului reggae "Ploaia”, lansat in urma cu peste 16 ani de catre trupa El Negro. Remake-ul poarta semnatura producatorului si artistului DJ SAVA, vocea Adrianei Onci si versurile fresh in stilul caracteristic lui UDDI.

"Ploaia” este cea de a doua piesa de pe albumul de rework-uri ale lui DJ SAVA, ce poarta numele de #ReFresh, o calatorie muzicala captivanta, in care hiturile din toate timpurile prind viata.

DJ SAVA a facut inconjurul lumii cu muzica sa care a adunat peste 500 de milioane de vizualizari pe YouTube si a cucerit publicul cu hituri internationale precum "Love in Dubai”, "Aroma”, "I Like The Trumpet”, "I Loved You” si "Tenerife”, care au avut mult succes in tari precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria si altele. Pana in prezent, DJ-ul a colaborat cu artisti precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat. Printre cele mai recente piese ale sale se regasesc "Playa Paraiso”, "No More Lies”, "Shisha”, "Casablanca” si "Cover My Body In Gold”, precum si "Jamaica” cu Connect-R, "Maria” si "Oye Como Va?” (alaturi de RUBY), "Dalida” (alaturi de BIBI), "Money Maker”, "Can’t Stop This Feeling” (cu Jose M Duro si Arturo Grao) si "No Lie” (alaturi de Adrian Sasu).

Ascultati piesa mai jos.
Publicat pe 07 Septembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram