BestMusic.ro » Stiri » DJ Take si Melisse lanseaza un nou single - "Calling My Name"  

DJ Take si Melisse lanseaza un nou single - "Calling My Name"
 

DJ Take si Melisse lanseaza un nou single - "Calling My Name"
 

DJ Take, cunoscut pentru remixurile sale electrizante cu care pompeaza energie in cluburi inca din 2009, si Melisse, despre care DJ-ul spunea nu demult ca are "o voce superba, cu adevarat deosebita” si-au unit din nou fortele dupa ce au lansat in urma cu cateva luni "Iubire in ecou”, de data asta pentru o piesa in limba engleza cu care doresc sa patrunda si in alte teritorii din afara Romaniei.

"Calling my name” este numele celui mai recent single al celor doi artisti, cu un sound fresh si optimist, inspirat din iubirile de vara, libere, traite la intensitate maxima.

"Din primul moment in care am inceput compozitia acestei piese m-am lasat purtat de acel "val" plin de dorinta de a aduce ceva fresh si pozitiv , dar in combinatie cu trairile pe care le putem avea pe parcursul verii”, a declarat DJ Take despre inspiratia care l-a determinat sa compuna acest nou single.

Artistul a adaugat: "Am incercat sa transmitem doua emotii (stari) diferite, dar care in acelasi timp se intersecteaza intre ele: dorinta si/sau iubirea? Este un sentiment des intalnit”.

Dj Take si Melisse nu se afla la prima colaborare, iar "chimia” muzicala dintre cei doi se regaseste in vibe-ul piesei, vocea artistei dand o savoare aparte instrumentalului bine pus la punct de DJ.
Mai multe stiri despre: colaborare  single nou  colaborari muzicale  piesa noua 2015 
Publicat pe 07 Iulie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu