BestMusic.ro » Stiri »   Dl Goe lanseaza albumul "Fata Morgana"

  Dl Goe lanseaza albumul "Fata Morgana"


"Fata Morgana" este cel de-al doilea album al trupei Dl Goe, o creatie conceptuala impletita ca un spectacol radiofonic. Dezvoltand povestea primului lor album, "Tineri, Sambata, Duminica", naratiunea urmareste un baiat care lucreaza intr-un magazin din Bucuresti si o fata cu un tatuaj, amandoi fugind intr-o lume necunoscuta. Cu toate acestea, acest album exploreaza perspectiva ei, dezvaluind consecintele experientelor lor din primul album.

Cu actori remarcabili precum Cristi Iacob, Alexandra Salceanu, Anca Dinicu, NICHOLAS Catianis, Carmen Ionescu, printre altii, "Fata Morgana" ii poarta pe ascultatori intr-o calatorie captivanta. Colaborand cu artisti talentati precum tenorul Alex Nagy, Paulina si Bruja, Dl Goe imbina indie pop-ul cu influente de inima albastra si opera, creand o fuziune muzicala unica.

Ceea ce diferentiaza acest album este integrarea sa perfecta cu un film, impartit in 12 capitole, fiecare strans legat de muzica. Dl Goe a prezentat filmul la diverse festivaluri din tara, unde au interpretat coloana sonora live, amplificand experienta cinematica. "Fata Morgana" nu este doar un album; este o poveste imersiva, o aventura auditiva si vizuala, invitand ascultatorii intr-o lume in care muzica si povestea se impletesc armonios.

Streaming Link gasiti aici.

Ascultati materialul mai jos.
Publicat pe 13 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram