BestMusic.ro » Stiri »   Dorian Popa lanseaza single-ul „Iti plac banii”, insotit de videoclip  

  Dorian Popa lanseaza single-ul „Iti plac banii”, insotit de videoclip
 

  Dorian Popa lanseaza single-ul „Iti plac banii”, insotit de videoclip
 

Dorian Popa a lansat single-ul "Iti plac banii", insotit de un videoclip care a adunat in cateva ore peste 17.000 de aprecieri si cateva sute de comentarii.

Noua melodie a lui Dorian, cu ritmuri si versuri catchy, este perfects de pus pe repeat atat la petreceri, cat si in casti. Versurile care iti raman intiparite in memorie rapid au fost scrise de Alex Parker, Dorian Popa si Robert Toma. Acestia, impreuna cu Marius Federe, s-au ocupat si de orchestratia piesei, in timp ce mix-ul si master-ul piesei au fost realizate de Alex Parker.

Videoclipul sugestiv, regizat de Daniel Cristea, il surprinde in prim-plan, in mai multe ipostaze, pe Dorian Popa alaturi de o domnisoara foarte frumoasa. Scenariul videoclipului ilustreaza versurile piesei, reliefand speranta ca sentimentul de iubire adevarata depaseste orice posibilitate materiala. In plus, Dorian Popa si-a schimbat si freza in videoclip, luand decizia de a se tunde foarte scurt.

Insa, clipul ia o intorsatura neprevazuta si se termina cu un "cliffhanger”, lasandu-ne cu sufletul la gura in asteptarea continuarii povestii.

Dorian a creat o adevarata comunitate pe canalul sau de YouTube. Intr-un timp foarte scurt, Dorian Popa a reusit sa depaseasca 2.05 milioane de abonati, iar vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna cateva sute de mii de vizualizari si intra instant in topul YouTube Trending.

Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum "Buze” (feat What’s Up), "Buna, ce mai zici?”, "Sare pe rana” (feat Ruby) etc., Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin track-uri si videoclipuri inedite. Pe langa piesele lansate, Dorian Popa face parte de patru sezoane din juriul emisiunii concurs "Next Star”.
Publicat pe 28 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu