BestMusic.ro » Stiri »   Dupa succesul piesei „Taramul interzis”, The Urs revine cu o noua piesa de pus pe repeat, „Noapte de noapte”

  Dupa succesul piesei „Taramul interzis”, The Urs revine cu o noua piesa de pus pe repeat, „Noapte de noapte”


The Urs lanseaza "Noapte de noapte”, un cantec captivant si plin de energie, o calatorie muzicala prin magia iubirii.

"Noapte de noapte” este o piesa ce povesteste despre o dragoste care transende timpul si granitele, care a fost compusa de Scurtu Gheorghe (The Urs), Vlad Lucan si Alex Pelin, versurile au fost scrise de catre The Urs si Alex Pelin, iar productia a fost realizata de Vlad Lucan, la casa de discuri ATOM, care este reprezentata lui The Urs de la inceputul acestui an.

"Piesa "Noapte de Noapte” s-a nascut in prima mea sesiune de la ATOM cu Alex Pelin si Vlad Lucan. Alex are talentul special de a naste o poveste atat de instant si din nimic, de parca creeaza o planeta din vacuum. Timp ce eu cu Vlad inregistram chitarile si pianul, Alex deja avea scrisa prima strofa si refrenul. Cel mai uimitor a fost ca m-a descris pe mine in versuri mai bine decat as fi facut-o eu vreodata. Nu am acceptat pana acum sa cant versurile scrise de altcineva, dar Alex Pelin… e Alex Pelin! Ulterior eu am scris strofa a doua, iar Vlad i-a dat dinamica cu tobele si bassul cum stie doar el. Iubesc piesa asta, sper sa simtiti acelasi lucru si voi”, a declarat The Urs.

In septembrie anul acesta, The Urs a lansat "Taramul interzis”, o declaratie absoluta de iubire, scrisa in totalitate de catre artist care a fost #1 pe Shazam, se afla in Top 10 Media Forest si numara aproape noua milioane de vizualizari pe YouTube (videoclipul oficial + varianta live a piesei).

The Urs, pe numele sau real Scurtu Gheorghe, s-a nascut in Republica Moldova si are 28 de ani. Pasiunea pentru muzica i-a fost insuflata de catre mama sa, care era pasionata de vioara. Asa a devenit si el curios de chitara si de muzica rock, ceea ce a facut ca The Urs sa plece in clasa a8-a in Moscova sa lucreze in constructii pentru a strange banii pentru o chitara electrica. Cativa ani mai tarziu, in urma unei fracturi la picior care l-a mobilizat, l-a facut pe The Urs sa stea in studio si sa inceapa sa faca diferite instrumentale. In 2013 a lansat prima lui piesa, sub un alt nume, iar de atunci munca si perseverenta l-au adus in punctul in care este astazi.

Ascultati piesa mai jos.
Publicat pe 03 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram