BestMusic.ro » Stiri »  DWMT la CONAC-Festivalul care imbina arta contemporana si muzica eclectica pe o mosie plina de istorie

 DWMT la CONAC-Festivalul care imbina arta contemporana si muzica eclectica pe o mosie plina de istorie


DWMT la Conac, in colaborare cu POINT, va avea loc pe 8-9 iulie la Conacul Udriste Nasturel si va fi un festival de doua zile, un pic altfel. O imbinare a artei recente, new media si muzica eclectica, pe o mosie plina de castani si flori, care gazduieste cel mai vechi monument de arhitectura civila romaneasca din piatra.

DWMT la Conac aduce impreuna cu POINT o experienta noua si inedita pentru publicul din Romania, care cauta sa experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinatie de arta, new media si muzica eclectica, menite sa ofere o noua perspectiva asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numara instalatii sonore, vizuale, sculpturi, cat si o expozitie temporara gandita si curatoriata de MARe, numita "Castelul destinelor incrucisate.’’

Astfel, festivalul de la Conacul Udriste Nasturel va fi nu doar un showcase muzical sincretic, ci si o oportunitate pentru publicul sa descopere arta contemporana romaneasca. Expozitia propusa si curatoriata de MARe/Muzeul de Arta Recenta contine si lucrari de arta din propria colectie.

La prima editie a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scena: Irina Rimes, Golan, Madalina Paval Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Gnrale, Kadjavsi & Tajnic si Noidzsh.

Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac (Conacul Udriste Nasturel) pot fi achizitionate online, pe iaBilet.ro, de aici sau din reteaua iaBilet.ro si in locatiile partenere: POINT si NOUA.

Pentru mai multe informatii despre festival si bilete, va recomandam sa vizitati site-ul oficial al evenimentului aici.

Despre DWMT

DWMT este o platforma de nisa cu o abordare curatoriala pentru artistii muzicali in devenire (si nu numai). Platforma promoveaza si documenteaza muzica live prin intermediul unor productii cinematice de calitate, axate pe estetica. De asemenea, transmite continutul prin evenimente experimentale si cu acces limitat.

"Diud, Where's my tune?" este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate si o poveste proprie, atat online, cat si offline.

Organizatori: Diud, POINT

Sponsori: Schweppes, Banca Transilvania

Parteneri: Bad Habits, Zeedo Shop, Bivolul, Rotenberg

Parteneri media: Radio Guerrilla, Munteanu

Accesul in zona de concert se va face in conformitate cu regulamentul stabilit de organizator, care va include respectarea tuturor restrictiilor si a posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte si in timpul desfasurarii evenimentului. Toate detaliile privind regulamentul vor fi comunicate cu cateva zile inainte de eveniment.

Cumparatorii de bilete sunt sfatuiti sa consulte site-ul oficial, precum si site-urile partenere, platformele de social media si paginile de social media ale platformei de ticketing partenere pentru a fi la curent cu toate informatiile necesare.

Evenimentul oficial de Facebook se regaseste aici.

DWMT

Website-ul oficial DWMT il puteti accesa aici, pagina de Facebook aici , cea de Instagram aici si TikTok-ul DWMT este disponibil aici.

POINT

Website-ul oficial il gasiti aici. Pe Social media regasiti pagina de Facebook aici si de

Instagram aici.
Publicat pe 10 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram