BestMusic.ro » Stiri »   Edward Sanda a cerut-o in casatorie pe Cleopatra Stratan, chiar de ziua ei

  Edward Sanda a cerut-o in casatorie pe Cleopatra Stratan, chiar de ziua ei

  Edward Sanda a cerut-o in casatorie pe Cleopatra Stratan, chiar de ziua ei

Pe 6 octombrie, Cleopatra a implinit 18 ani si a avut doua motive de sarbatoare: majoratul si anuntarea logodnei

In cea mai mare parte a acestui an, Edward Sanda si Cleopatra Stratan si-au trait povestea de iubire mai mult la distanta. Insa acest lucru nu i-a impiedicat sa fie impreuna in cele mai importante momente, cum ar fi aniversarile zilelor de nastere. Astfel, dupa ce Edward a sarbatorit in luna iulie implinirea a 23 de ani alaturi de iubita sa, printr-o vizita la Chisinau, pe 6 octombrie Cleopatra si-a sarbatorit majoratul la Bucuresti, la Clubul Diplomatic.

Seara dintre 5 si 6 octombrie a fost cu totul speciala pentru cei doi, pentru ca Edward a pregatit cel mai frumos cadou pentru Cleopatra: o cerere in casatorie, imediat dupa miezul noptii. "Mi-am dorit foarte mult sa fie un moment intim si sa fim doar noi doi”, povesteste Edward, care s-a pregatit foarte mult pentru alegerea inelului de logodna. "Complice” si ajutor i-a fost mama lui, alaturi de care a umblat prin foarte multe magazine. "A fost o nebunie, am intrat, cred, in toate magazinele chiar si de cate 5-6 ori, pentru ca imi doream sa gasesc acel inel perfect pentru ea. Am trait ceva emotii si in privinta dimensiunii, pentru ca nu am avut cu mine un alt inel de model si nu stiam exact marimea. Dar s-a potrivit perfect!”, adauga artistul Famous Production.

La randul ei, Cleopatra spune ca "desi ma gandeam ca se va intampla intr-o zi, in niciun caz nu ma asteptam ca cererea sa vina acum. Si de ziua mea! Asa ca m-a luat prin surprindere si am fost foarte emotionata! Am spus si sunt fericita”.

Ei au anuntat fericitul eveniment la petrecerea Cleopatrei, la care au participat familiile si un cerc restrans de prieteni. Cei doi artisti spun ca, dincolo de toate, se bucura foarte mult si se considera norocosi ca au reusit sa aniverseze fizic majoratul artistei, iar planurile de nunta vor veni la timpul lor.
Publicat pe 07 Octombrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu