BestMusic.ro » Stiri »   Edward Sanda a marcat lansarea primului sau album printr-un concert live, pentru familie si prieteni

  Edward Sanda a marcat lansarea primului sau album printr-un concert live, pentru familie si prieteni

  Edward Sanda a marcat lansarea primului sau album printr-un concert live, pentru familie si prieteni

Alaturi de familia sa, de gasca de la Famous Production si de cei mai apropiati prieteni si colegi de breasla, Edward Sanda a lansat primul album din cariera sa, "Nuante de iubire”.

In cadrul evenimentului restrans, in aer liber, care a avut loc la Mosia Corbeanca, artistul a sustinut un concert live in care a cantat cele 12 piese. "Dupa cum stiti deja, toate cantecele de pe album sunt de dragoste, pentru ca am vrut sa descriu iubirea in mai multe nuante. Sunt foarte emotionat pentru aceasta seara!

Este lansarea primului meu album si ma bucur ca am reusit la varsta aceasta sa realizez un lucru pe mi-l doream inca de cand am inceput sa cant. Numele albumului a fost ideea mea si am lucrat foarte mult la , deoarece eu am compus integral multe din piese, le-am masterizat si mixat. Totul a venit natural si cred ca a iesit foarte bine”, a declarat Edward.

Emotiile au crescut si mai mult atunci cand artistul i-a dedicat iubitei sale piesa ei preferata, "Nuante de iubire” si, pentru ca ea nu a putut fi prezenta, Edward a sunat-o pe Cleopatra pentru a-i canta la telefon. Vizibil emotionata si cu lacrimi in ochi, Cleopatra s-a bucurat de surpriza pregatita de Edward, iar toti cei prezenti la eveniment au putut vedea cu ochii lor cat de indragostiti sunt cei doi artisti.

Pe scena, alaturi de Edward a urcat si Ioana Ignat, dar si Randi care i-a urat sa ramana mereu la fel de perfectionist si ambitios cum este acum. "Sunt foarte mandru de Edward, pentru ca a lucrat integral la acest album, ceea ce putini artisti fac”, a declarat Randi. La randul sau, Edward a marturisit ca Randi este mentorul lui, "este omul de la care invat foarte multe lucruri. Il iubesc si ii multumesc!”.

La eveniment au fost prezenti Amna, Doinita Oancea, Dan Badea, Adina Buzatu, dar si parintii lui Edward, insotiti de surioara sa, Elisabeth.

Fanii lui Edward pot asculta piesele "Doar pe a ta” feat. Ioana Ignat, "Haine scumpe”, "Nicio zi fara tine”, Nimeni ca noi”, "Inimi pierdute”, "Vintage” feat Lidia Buble, "Univers”, "Nuante de iubire”, "Vreau sa ma vrei”, "Vorbele lor”, "Anotimpuri”, "Serenade” feat Nicole Cherry pe canalul artistului de YouTube.

Publicat pe 16 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu