BestMusic.ro » Stiri »  Edward Sanda lanseaza remake-ul "Drumurile noastre"

 Edward Sanda lanseaza remake-ul "Drumurile noastre"

 Edward Sanda lanseaza remake-ul "Drumurile noastre"

Un slagar de neuitat, un remarke pe masura. Edward Sanda le-a pregatit fanilor sai o noua surpriza muzicala, din seria #SlagareFamous, o adaptare a celebrei piese "Drumurile noastre”, interpretata de Dan Spataru.

"Am incercat sa aduc un sound nou, adaptat tinerei generatii, tocmai pentru ca imi doresc foarte mult ca si cei de-o varsta cu mine sa se bucure de muzica buna a parintilor nostri si sa nu uite aceste minunate melodii.", spune Edward.

De aceasta data, artistul a dorit sa impleteasca mai mult vechiul cu noul si sa creeze o legatura mai puternica intre generatii, astfel incat a imbinat refrenul original cu versuri compuse de el, la care a lucrat timp de o saptamana. "Mi-am dorit de asemenea sa creez ceva diferit, sa abordez tema piesei si din viziunea mea. Asa ca nu veti asculta un simplu cover!”

Impreuna cu echipa Famous Production, Edward a pregatit filmarea videoclipului chiar in ziua lansarii primului sau album, Nuante de iubire, pe 14 septembrie. Insa realizarea acestuia nu a fost lipsita de emotii si de peripetii. "Eram pregatiti cu toate cele necesare din punct de vedere tehnic, aveam inclusiv o drona pentru filmarile aeriene, aveam o locatie in aer liber, in afara Bucurestiului, care corespundea tuturor cerintelor de distantare sociala, vremea era superba... Totul era perfect! Si... am inceput sa filmam. Insa ne-am trezit ca s-a stricat generatorul de curent. Era cat pe ce sa anulam nu doar filmarea, dar ne faceam griji si pentru lansarea de seara a albumului. Din fericire am reusit sa il inlocuim in timp util si sa avem astazi si imaginile care alcatuiesc noul videoclip”, isi aminteste artistul, acum amuzat.

"Drumurile noastre" este cea de-a treia piesa pe care Edward o lanseaza in seria #SlagareFamous, dupa Sa nu imi iei niciodata dragostea si Ochii tai feat Rina, doua covere Holograf.
Publicat pe 17 Noiembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu