BestMusic.ro » Stiri »   Edward Sanda va lansa primul sau album, "Nuante de iubire"

  Edward Sanda va lansa primul sau album, "Nuante de iubire"

  Edward Sanda va lansa primul sau album, "Nuante de iubire"

Dupa 3 ani de la lansarea pe piata muzicala romaneasca, artistul spune ca isi implineste visul de a oferi fanilor si un album cu piesele sale

"Nuante de iubire” este titlul primului album pe care Edward Sanda il va lansa pe 14 septembrie, moment pe care declara ca il traieste cu multe emotii. "Am muncit la acest proiect timp de un an si ma bucur atat de mult ca am reusit sa il finalizez acum! Fiecare dintre cele 12 piese reprezinta cate o forma, cate o feteta a iubirii si abia astept sa le descoperiti pe toate”, spune incantat de rezultat artistul Famous Production.

Edward spera ca fanii lui vor asculta cu mare placere "Nuante de iubire” pentru ca, pe langa deja cunoscutele Doar pe a ta feat. Ioana Ignat, Nimeni ca noi sau Vintage feat Lidia Buble, ei vor gasi si 5 piese complet noi. Daca la repertoriul sau de pana acum a lucrat intreaga echipa Famous Production, piesele noi sunt compuse si orchestrate integral de catre Edward Sanda, care este si un producator de succes, cu piese compuse pentru artisti importanti din Romania.

"Albumul va contine 7 piese consacrate si alte 5 nou-noute! Pot sa va spun ca una dintre ele este realizata in colaborare cu Nicole Cherry, se numeste si o vom lansa pana la finalul lunii septembrie, cu tot cu videoclip”, adauga Edward. Printre acestea se afla si piesa cu care Edward trebuia sa se lanseze in urma cu 3 ani, " Vorbele lor”, dar care in cele din urma si-a gasit un locul potrivit acum, in "Nuante de iubire”.

"Stiu ca in prezent nu se mai lanseaza atat de multe albume ca pe vremuri, cu atat mai putin in aceasta perioada. Insa cred ca acesta a fost cel mai mare vis al meu, inca de cand am devenit artist. Sa cant, sa compun si sa scot si un album. Ce-i drept, a contribuit foarte mult si faptul ca multi oameni mi-au scris si m-au incurajat, astfel incat acest lucru m-a motivat si mai mult sa lucrez”, incheie Edward Sanda.
Publicat pe 10 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu