BestMusic.ro » Stiri »   Eea Ikeda este castigatoarea categoriei Rising Stars In Fashion & Beauty On YouTube in cadrul Digital Divas 2021  

  Eea Ikeda este castigatoarea categoriei Rising Stars In Fashion & Beauty On YouTube in cadrul Digital Divas 2021
 

  Eea Ikeda este castigatoarea categoriei Rising Stars In Fashion & Beauty On YouTube in cadrul Digital Divas 2021
 

O noua editie Digital Divas a avut loc pe 16 septembrie, unde personalitati cunoscute si voci puternice din mediul digital au urcat pe scena si au dezvaluit secretele si strategiile ce le-au adus succesul in Social Media si nu numai.

De mai bine de 9 ani, conferinta Digital Divas aduce sub lumina reflectoarelor specialisti cu experienta in online, bloggeri si vloggeri cunoscuti de Fashion, Beauty si Lifestyle, dar si celebritati indragite. Printre creatoarele de continut castigatoare s-a aflat si Eea Ikeda, care s-a clasat pe locul intai la categoria Rising Stars In Fashion & Beauty On YouTube. Cu o comunitate ce depaseste 68k pe Instagram si 70k pe YouTube, Eea Ikeda este o voce fresh a online-ului romanesc.

"Ma simt onorata ca am fost nominalizata din nou la Digital Divas si va multumesc din suflet pentru acest premiu. A fost un moment neasteptat si fericirea pe care am simtit-o in clipa in care am urcat pe scena este greu de descris in cuvinte. Premiul acesta nu este doar al meu, ci este premiul nostru, al tuturor celor care mi-au fost alaturi in ultimii doi ani si care m-au sustinut neconditionat! Va multumesc din suflet!”, povesteste Eea Ikeda.

Fost blogger oficial pentru Nylon Magazine Japan, Eea Ikeda a acumulat o experienta vasta ce a ajutat-o sa vizualizeze ceea ce si-a dorit intotdeauna sa faca si sa invete mai profund despre Social Media si fotografie. Contentul pe care il creeaza se axeaza pe familia mixta romano-japoneza si monitorizarea calatoriilor prin platformele de Social Media. Canalul de YouTube al creatoarei a prins contur in 2019 iar din acel moment a reusit sa creeze o comunitate puternica. Eea Ikeda face parte din TRU [The Real You], hub-ul ce uneste creativi din diverse domenii care au ca mediu de lucru online-ul.
Publicat pe 20 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu