BestMusic.ro » Stiri »   Eliza Natanticu lanseaza piesa „De vina suntem noi”, insotita de videoclip  

  Eliza Natanticu lanseaza piesa „De vina suntem noi”, insotita de videoclip
 

  Eliza Natanticu lanseaza piesa „De vina suntem noi”, insotita de videoclip
 

Eliza Natanticu, concurenta a sezonului in desfasurare al emisiunii concurs Asia Express, lanseaza astazi piesa cu beat-uri up-tempo "De vina suntem noi", impreuna cu un videoclip care imbina perfect stilurile modern si retro.

Piesa a fost scrisa si compusa de Dinu Gabriela Alexandra, iar de aranjamentul muzical al cantecului s-au ocupat Velisar Mihai Roberto, Demi Enri si Ene Gelu Sergiu. Versurile piesei graviteaza in jurul unei iubiri cu nabadai. In discursul ei muzical, Eliza relateaza ca, desi intervin probleme in cuplu, sentimentele si atractia reciproca pun stapanire pe povestea de dragoste.

Videoclipul insorit, care ne trezeste nostalgia zilelor de vara, completeaza mesajul piesei si o surprind pe Eliza in prim-plan. Cadrele solo cu artista altenereaza cu cele in care aceasta este alaturi de actorul ce joaca rolul partnerului ei in clip, fiind surprinsi in ipostaze care se aseamana cu jocul "de-a soarecele si pisica”.

Eliza participa alaturi de sotul ei, Natanticu, la emisiunea concurs Asia Express, care se difuzeaza in fiecare saptamana. Eliza a devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea X Factor, iar la sfarsitul anului 2020, aceasta si-a lansat prima piesa, care a strans zeci de mii de vizualizari pe YouTube, intitulata "Arde”.
Publicat pe 14 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu