BestMusic.ro » Stiri »   Ellie White lanseaza "Flori de mai"  

  Ellie White lanseaza "Flori de mai"
 

  Ellie White lanseaza "Flori de mai"
 

Ellie White ofera un cadou muzical in prag de primavara si lanseaza primul ei single pe anul 2021, "Flori de mai".

Cu versurile si muzica scrise de catre artista si productia realizata de Andy Platon, "Flori de mai” prezinta povestea unei iubiri pasionale care s-a transformat intr-o amintire ce invadeaza visele. Iubirea poate fi o fantezie devenita realitate, ce te face sa plutesti si sa visezi necontenit pana cand decide ca e timpul sa iasa din viata ta, lasand in urma un gol imens. In regia lui Silviu Mindroc, clipul o infatiseaza pe Ellie White intr-o ipostaza de femeie seducatoare, puternica si sigura pe ea, care trebuie sa treaca testul despartirii, chiar daca "inima s-a oprit din cantat”.

"Toate versurile pieselor mele, inca de pe vremea de cand cantam alaturi de DJ Project au ca si mesaj iubirea, in toate formele ei. Si nici aceasta piesa nu se abate de la acelasi subiect, celebrand iubirea. Florile de mai, din punctul meu de vedere, reprezinta speranta, optimism si fericire, asa ca mi s-a parut un titlu simplu si sugestiv. Cred ca fiecare dintre noi se regaseste in versurile acestei piese. Toti am trait mai devreme sau mai tarziu emotii puternice, iar unii dintre noi inca le mai traiesc. Inspiratia mea vine din viata de zi cu zi a oamenilor in general, pentru ca mi se pare o idee minunata sa poti cuprinde in cateva versuri emotii puternice cu care pot relationa si in care se pot regasi sute sau mii de persoane in acelasi timp. La filmarile clipului a fost senzational pentru ca mi-a fost dor sa intru din nou pe set si sa filmez un videoclip. Desi a fost prima colaborare, Silviu Mindroc s-a dovedit a fi un regizor extraordinar cu care m-am inteles perfect! Si, cum echipa mea este minunata, rezultatul a fost unul pe masura ", povesteste artista.

Ellie White a lansat prima piesa din cariera alaturi de DJ Project, iar impreuna au avut o multime de hituri care au cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum "Sete de noi”, "Power of Love” sau "Nu te mai caut”, iar in 2017, Ellie White a lansat piesa si videoclipul "In mintea mea”. In 2018 aceasta a colaborat cu Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ si producatori din lume, pentru remake-ul hit-ului "Take it”. Au urmat single-uri precum "Scrum”, "Ce va ramane din noi”, "Obsesia”, o piesa despre iubirea care pluteste in aer si "Stronger”, alaturi de Hafex.
Publicat pe 19 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu