BestMusic.ro » Stiri »   Emilian si Ioana Ignat lanseaza o noua piesa, intitulata Lumea mea. 

  Emilian si Ioana Ignat lanseaza o noua piesa, intitulata Lumea mea. 


Emilian si Ioana Ignat au lansat ieri piesa tuturor oamenilor care vor sa isi declare iubirea. Daca iubesti, piesa asta e pentru tine."Lumea mea” este o piesa sincera, cu un mesaj plin de pasiune. Povestea vine din sentimente pure, care te indeamna la aventura de a trai vesnic cu o persoana. Aceasta poate servi drept definitie pentru iubirea sincera care depaseste toate limitele.

Piesa este pentru oricine. Pentru tinerii care si-au gasit pasiunea. Pentru proaspat casatoritii care au trecut la nivelul urmator. Pentru oamenii care si-au gasit sufletul pereche. Pentru oamenii care isi impart batranetea. Este chiar si pentru oamenii care isi iubesc peste masura animalele de companie.

"Se spune ca in viata asta iubesti cu adevarat o singura data. Piesa asta este despre acel suflet pe care il cauti sau pe langa care ai trecut de atatea ori fara sa iti dai seama. Poate o singura data ai sansa in viata asta sa ii spui ceea ce simti asa ca niciodata nu e prea tarziu sa il/o intrebi Vrei sa fii lumea mea?”, afirma Emilian despre piesa.

"Mi-a placut piesa de la prima ascultare si sunt foarte bucuroasa ca s-a potrivit pe vocea mea. De fiecare data este o placere sa merg la studio la HaHaHa Production si sa colaborez cu profesionisti. Sper sa le placa tuturor piesa de la prima ascultare, cum mi-a placut si mie!”, afirma Ioana Ignat despre colaborare.

Piesa este o triptoproductie intre HaHaHa Production, Cat Music si MediaPro Music. De muzica si text s-au ocupat Serban Cazan, Vlad Ciresan si Vasile Bulgaru, iar de productie si Mix&Master a avut grija Serban Cazan.

Asculta piesa aici.
Publicat pe 11 Noiembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram