BestMusic.ro » Stiri » Eminem anunta lansarea celui de-al doilea album cu cele mai mari hituri ale sale: „Curtain Call 2”!

Eminem anunta lansarea celui de-al doilea album cu cele mai mari hituri ale sale: „Curtain Call 2”!

Eminem anunta lansarea celui de-al doilea album cu cele mai mari hituri ale sale: „Curtain Call 2”!

Eminem a anuntat ca va lansa al doilea album cu cele mai mari hituri ale sale, intitulat Curtain Call 2. Colectia urmeaza sa fie lansata pe 5 august (prin Shady Records/Aftermath Entertainment/Interscope Records) si va include cel mai recent single al sau "From the D 2 the LBC”, cu Snoop Dogg.

Cantecul este single-ul principal din Curtain Call 2, care va contine o selectie dintre cele mai bune lucrari ale sale produse de la lansarea in 2005 a Curtain Call: The Hits.

Desi lista completa de melodii nu a fost inca anuntata, albumul va include un mix de proiecte secundare, melodii cu coloana sonora de film si lucrari solo post-Relapse.

"From the D 2 the LBC” a urmat lansarea contributiei lui Eminem la coloana sonora Elvis a lui Baz Luhrmann, "The King and I”, pe care a aparut CeeLo Green.

Eminem a lansat primul sau album The Slim Shady LP in 1999 si de atunci a devenit cel mai bine vandut artist rap din istorie, luand recent acasa sase premii de diamante de la RIAA.

Curtain Call 2 va fi disponibil din 5 august 2022.
Publicat pe 15 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram