BestMusic.ro » Stiri » Eminem este din nou in fruntea topului Billboard ocupand locul 1 in Hot Christian Songs

Eminem este din nou in fruntea topului Billboard ocupand locul 1 in Hot Christian Songs


Zeul rap-ului a luat locul 1 in topul Hot Christian Songs, saptamana trecuta cand Billboard si-a anuntat clasamentele actualizate. "Use This Gospel (Remix)” de DJ Khaled, cu Em si Kanye West, a ajuns pe primul loc in topul Hot Christian Songs, oferindu-i lui Eminem primul sau hit pe lista non-seculara.

Ironia ca Shady sa apara pe o lista de cantece crestine nu a fost ignorata de oamenii care au comentat stirea pe Twitter.

"Who had Eminem hitting number one on Billboard’s Christian charts in 2022 bingo?"

"This year 'Christians' have allowed their @billboard chart top spots to be occupied by Eminem, Kanye West, and DJ Khaled. Christianity is a fuggin joke".

"Anything is possible”, a postat pagina oficiala de Twitter Rock the Bells.

Eminem in fruntea topurilor crestine este ceva pe care nimeni nu ar fi pariat, deoarece rapperul din Detroit este cunoscut pentru versurile sale fara scuze, mai ales de la inceputul carierei sale. Eminem a oferit un vers neobisnuit de bland pentru contributia sa la spiritualul rap care apare pe cel mai recent album al lui DJ Khaled, God Did: "Bible at my side like a rifle with a God-given gift / Every single day I thank God for /That's why I pay so much homage / Praises to Jesus, I'll always".

DJ Khaled a obtinut al patrulea album numarul 1 cand God Did a debutat in topul Billboard 200 saptamana trecuta. LP-ul compilatie de 18 piese include aparitii de la Jay-Z, Drake, Lill Baby, Lill Wayne, Juice Wrld, Travis Scott, 21 Savage si altii.
Publicat pe 13 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram