BestMusic.ro » Stiri »   Emy Alupei a lansat single-ul "Mama, pot!"  

  Emy Alupei a lansat single-ul "Mama, pot!"
 

  Emy Alupei a lansat single-ul "Mama, pot!"
 

"Mama, pot!” este cadoul muzical pe care Emy Alupei l-a pregatit de ziua ei pentru fani. Cu o poveste sensibila, "Mama, pot!” este o piesa ce dezvaluie cat de important este sa tii capul sus, sa fii ambitios si sa te inconjori doar de oameni de incredere, care iti valorifica corect adevaratul potential.

Cu textul compus de catre Emy si muzica scrisa de catre Connect-R, "Mama, pot!” este un single manifest ce vizeaza in primul rand oamenii care pun etichete prea usor, dar si pe cei care aleg sa se ascunda de frica societatii. Clipul prezinta transformarea artistei din copilul timid ce se ascundea in spatele foii intr-o femeie seducatoare, care desi inca se lupta cu increderea in oameni, arata ca este puternica si indiferent de situatie alege sa arate ca merge inainte.

In varsta de 22 de ani, Emy Alupei este prima voce feminina din trap-ul romanesc. A lansat piese precum "Vezi sa nu pici”, "#Hate”, "Hannah Montana” "Nu uita”, "FVKE (alaturi de Pablo), "Fata lu’ Tony Montana”, ce au adunat milioane de vizualizari pe YouTube. In 2020, artista a decis sa accepte provocarea "Survivor Romania” pentru a se maturiza si a se descoperi pe sine, dar nu inainte de a lansa single-ul "Obor”. Cateva luni mai tarziu, Emy a lansat videoclipul piesei "Karma”, unde apare alaturi de Iancu Sterp, cel care i-a fost adversar in Republica Dominicana. La finalul lunii octombrie, artista a surprins publicul cu o colaborare alaturi de Costi, Anna Lesko, Minodora, Anda Adam si Cream pentru single-ul "Binele nostru”, ce s-a clasat pe primele pozitii in Trending pe YouTube, iar in ianuarie a lansat alaturi de Theo Rose si What’s UP "Scandal”.
Publicat pe 23 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu