BestMusic.ro » Stiri »  „Esti frumoasa” este mesajul emotionant pe care Lidia Buble il transmite tuturor femeilor in luna martie

 „Esti frumoasa” este mesajul emotionant pe care Lidia Buble il transmite tuturor femeilor in luna martie


Cu o comunitate de peste un million de urmaritori pe retelele de socializare si cu multiple colaborari ce au cucerit atat publicul din Romania, cat si cel international, Lidia Buble este artista care a cucerit inimi prin muzica sa, dar si prin povestile aparte. In luna femeii, Lidia a pregatit un cadou muzical special sub forma unei piese empowering, ce se adreseaza tuturor femeilor de pretutindeni, cu un mesaj puternic: "Esti frumoasa”.

"Esti frumoasa asa cum esti/ Ca o zana din povesti/ N-ai nevoie de fard de pleoape/ Ca sa stralucesti in noapte” sunt versurile prin care Lidia canta despre fiecare femeie in parte, dar si despre frumusetea ce izvoraste din interior si se reflecta spre exterior. Cu muzica si versurile compuse de catre Adriana Opris, Marius Dia, Ionut Bacula "Papu", Vlad Manolache si Alex Parker, "Esti frumoasa” este o scrisoare dedicata tuturor femeilor care uita sa se priveasca asa cum sunt de fapt si anume frumoase.

"Asa cum esti este un manifesto pentru feminitate, pentru frumusetea asumata, pentru frumusetea interioara, dar si pentru frumusetea exterioara privita, insa, prin lentila compasiunii, a iubirii de sine neconditionate, pentru frumusetea imperfectiunii si a unicitatii. Imi doresc ca profunzimea piesei sa fie mesajul pentru acea frumusete departe de perfectiune, acea privire in oglinda, acea imbratisare calda si lipsita de judecata pentru propria persoana. Este invitatia mea la asumare, acceptare, curaj, bucurie si iubire de sine. Esti frumoasa asa cum esti, incepe si invata sa te iubesti!", declara artista.

Lidia Buble a bifat multiple colaborari ce au cucerit publicul in anul ce a trecut, printre care cu DJ Project pentru piesa "Ochii Tai”, cu Mabel Yeah pentru "Por Amor”, cu Directia 5 pentru "If You Love Me” , dar si cu HAVANA pentru "Tatou”.

Piesa se poate asculta mai jos.
Publicat pe 03 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram