BestMusic.ro » Eurovision 2014 » Eurovision 2014: vezi prestatiile din finala nationala (video)

Eurovision 2014: vezi prestatiile din finala nationala (video)

 
Eurovision 2014: vezi prestatiile din finala nationala (video)

Pentru cei care au renuntat anul acesta sa mai urmareasca finala nationala a Selectiei Nationale Eurovision, TVR tocmai a publicat prestatiile de sambata ale celor 12 concurenti. Show-ul s-a incheiat cu victoria previzibila a piesei "Miracle", interpretata de Paula Seling si Ovi.

>>> Vezi momentele in lista din dreapta

"Se intampla miracole, se intampla momente ca acestea. Va promitem ca vom face tot ce ne sta in suflet si in puterea noastra” a declarat la aflarea rezultator Paula Seling, pe care o puteti vedea live la Hard Rock Cafe pe 20 martie.

Locul al doilea a fost obtinut de Vaida, cu 16 puncte (4 juriu si 12 televot), iar al treilea de Vizi Imre, cu 16 puncte (10 puncte juriu, 6 puncte televot). Anca Florescu s-a clasat pe a patra pozitie (5 puncte juriu si 8 televot), iar Stefan Stan & Teddy K au ocupat locul al cincilea (7 puncte juriu, 5 televot). In clasamentul final, Renee Santana & Mike Diamondz s-au clasat pe a sasea pozitie (6 puncte juriu, 4 televot), urmati de Bere Gratis (8 puncte juriu, 1 televot). Cu 0 puncte de la juriu si 7 din partea telespectatorilor, Sal a ocupat pozitia a opta, pe locul al noualea fiind trupa The dAdA (2 puncte juriu, 3 televot). Penultimele locuri au fost ocupate de The Zuralia Orchestra (3 puncte juriu, 0 televot) si de Naomy (1 punct juriu, 2 televot). Clasamentul se incheie cu Silvia Dumitrescu (0 juriu, 0 televot).

Credit foto: Ioana Chirita

 Publicat pe 03 Martie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu