BestMusic.ro » Stiri »   EYEDROPS #SilentTour ajunge la final  

  EYEDROPS #SilentTour ajunge la final
 


Turneul de concerte silentioase, ascultate in casti, al trupei de rock alternativ EYEDROPS va ajunge la ultima prestatie din acest an, maine, pe 20 septembrie, la Kraft Market, Bucuresti.

Primul turneu silentios din Romania se va incheia pe 20 septembrie. EYEDROPS, formatia de rock alternativ, initiatoare a acestui concept inedit la noi, a strabatut tara cantand pentru fiecare dintre ascultatori in parte. La propriu. Turneul a ajuns in locuri precum Brasov, Craiova sau Cluj-Napoca.

Principiul este cat se poate de simplu. La intrarea la concert, participantii primesc un set de casti, prin care se asculta muzica transmisa de pe scena. Cantarea nu poate fi auzita fara el. Avantajul cel mai de pret al acestui tip de concert e calitatea impecabila a sunetului, care nu mai este bruiat de factori externi. Fiecare e el cu muzica si cu artistul. La after-party, lumea are libertatea de a alege dintre trei canale audio, cu atmosfere diferite, dupa gustul tuturor.

"Turneul nostru silentios ne-a oferit vara asta sansa de a canta in locuri nemaicantate si de a cunoaste oameni noi. Ii punem punct miercuri, 20 septembrie, cu o intoarcere acasa: cantam in Bucuresti, in buricu' targului, la Kraft Market.” – a declarat Paul Manolescu, solistul formatiei EYEDROPS.

Formatia a inceput sa promoveze concertele silentioase in Romania, in anul 2017, din dorinta de a canta acolo unde, in mod normal, nu se putea. De atunci, mai multi artisti au preluat strategia de concert, astfel devenind o moda cautata pe piata concertelor din tara. Dupa primul concert silent de pe terasa Expirat, conceptul i-a purtat la TedX, unde au povestit despre ce inseamna un astfel de concert. Pe 20 septembrie, avem sansa de a trai in aer liber experienta silent intr-un concert marca EYEDROPS, pe cat de intim, pe atat de proaspat, urmat de o petrecere silentioasa.

EYEDROPS sau "picaturi pentru al treilea ochi”, sunt patru baieti care se descriu ca fiind "Visatori pragmatici, punk-isti pacifisti, hipioti nervosi, melancolici progresisti, introvertiti galagiosi”. Concertele lor au fost descrise ca fiind, in mod paradoxal, energizante si generatoare ale unei stari de puternica melancolie, iar discursul baietilor este caracterizat de o surprinzatoare sinceritate.

Biletele pentru concertul din 20 septembrie sunt disponibile in reteaua iabilet aici.

Detalii despre eveniment se pot gasi pe pagina dedicata aici.

Un eveniment marca BandBook.

BandBook reprezinta platforma de servicii integrate care le ofera artistilor o punte intre ei si entitatile care se invart in jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, pana la actorii media relevanti din piata. Misiunea platformei este sa le ofere artistilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflati la inceput de drum, acces la o gama personalizata de servicii, care sa ii ajute sa isi atinga si sa isi fructifice potentialul.
Publicat pe 19 Septembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram