BestMusic.ro » Stiri » Fameless: "Sustineti scena rock din Romania! In orice fel posibil!" - interviu

Fameless: "Sustineti scena rock din Romania! In orice fel posibil!" - interviu

Fameless: "Sustineti scena rock din Romania! In orice fel posibil!" - interviu

Fameless, cu Tiberiu Albu, castigatorul show-ului Vocea Romaniei, se intoarce la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 1 octombrie pentur un concert antrenant si plin cu surprize.

Inainte de acest show, noi am stat putin de vorba cu baietii si iata ce ne-au povestit:

Fameless...cum s-a infiintat proiectul? Si de ce "Fameless"?

Dupa castigarea concursului Vocea Romaniei, Tibi a vrut sa isi formeze o trupa rock. A organizat auditii pentru bassist si tobosar, in urma carora au venit in proiect Serban si Andrei, iar formula actuala, cu Mihai (Angus) la chitara a fost definitivata in luna august. Numele "Fameless” are o conotatie ironica, noi dorindu-ne, evident sa ajungem cat mai cunoscuti, insa vrem sa ne capatam recunoasterea datorita a ceea ce suntem noi de fapt, adica 4 oameni care iubesc si urmaresc primordial scopul muzicii, nu pe cel al faimei.

Cum a fost experienta de la Media Music Awards?

A fost prima data cand am urcat pe o scena mare, iar in fata noastra erau 40.000 de oameni, ceea ce a fost minunat! Si ne-am bucurat fiindca am putut ca la un astfel de eveniment sa ne prezentam in felul nostru natural, cu o piesa caracteristica directiei in care vrem sa mergem!

Cum decurge o zi din viata Fameless?

Fiecare dintre noi are propriile activitati, insa o zi din viata trupei este, in general, centrata in jurul repetiei de cateva ore pe care o sustinem aproape zilnic.

Tiberiu, cum s-a schimbat viata ta de cand ai castigat Vocea Romaniei?

Timpul acum imi permite sa ma ocup doar de muzica , si asta si fac , ma bucur enorm de asta , imi traiesc visul zi de zi. Acum alaturi de trupa pe care mi-am dorit-o de mult :)

Baieti...cand vom avea ocazia sa punem mana pe un album?

Suntem foarte aproape de a definitiva repertoriul si foarte curand vom incepe inregistrarile. Cel mai probabil ca la inceputul anului urmator vom avea un album.

Cum vi se pare scena muzicii rock in Romania in prezent, chiar daca sunteti la inceput de drum?

Scena muzicii rock este in dezvoltare si o observam de foarte mult timp, chiar daca trupa este la inceput de drum. Din ce in ce mai multe trupe reusesc sa iasa spre suprafata, profitand de festivalurile si sansele tot mai numeroase si de a se afirma. Ne bucura acest lucru si ne da incredere.

Ce artisti/trupe v-au influentat?

Pink Floyd, Foo Fighters, Soundgarden, Audioslave, Muse, Led Zeppelin, etc.

Pe 1 octombrie va reintoarceti la Hard Rock CAfe. Spuneti-ne cateva cuvinte despre acest show.

Va fi un concert plin de surprize. In primul rand ca va fi primul concert oficial cu noul chitarist, Angus, iar apoi, va fi plin de piese noi, care vor aparea pe materialul de studio.

La final...cateva cuvinte pentru fanii vostri si cititorii BestMusic.

Ascultati cat mai multa muzica, mergeti la concerte si sustineti scena rock din Romania! In orice fel posibil!

Biletele pentru showul FAMELESS se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

- 60 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 40 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 40 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

Mai multe stiri despre: interviu  Hard Rock Cafe  interviuri  concerte hard rock cafe 
Publicat pe 25 Septembrie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu