BestMusic.ro » Stiri »  "Fast And Furious 7" a avut incasari uriase in primul weekend de la premiera

 "Fast And Furious 7" a avut incasari uriase in primul weekend de la premiera


"Fast And Furious 7" este al saptelea lungmetraj din franciza de actiune si totodata ultima a actorului Paul Walker. Pelicula a debutat pe primul loc in box office-ul american cu incasari record de 143,6 milioane de dolari de vineri pana duminica, potrivit Reuters.

"Fast And Furious 7" a devenit astfel filmul cu cele mai mari incasari din luna aprilie depasind precedentul record de 95 de milioane de dolari a filmului "Captain Amerca: The Winter Soldier". De asemenea reprezinta filmul cu cele mai mari incasari din istoria francizei.

Pelicula a devenit un fel de ceremonie funerara, publicul mergand sa il vada pe Paul Walker in ultimul sau rol. Actorul americam a decedat in 2013 intr-un accident de masina la varsta de 40 de ani, inainte de finalul filmarilor "Fast And Furious 7". Rolul sau a fost completat cu ajutorul tehnologiei digitale si al fratilor actorului, care au tras cateva cadre in locul sau. Productia fimului a fost amanata apropae un an din cauza decesului lui Paul Walker.

Pe locul doi in box office-ul american se afla animatia "Home" cu incasari de 27,4 milioane de dolari, pe locul trei comedia "Get Hard" cu incasari de 12,9 milioane de dolari iar filmul "Cinderella" se afla pe locul patru, avand incasri de 10,2 milioane de dolari.

Sursa: Mediafax
Mai multe stiri despre: recorduri  filme  box office  incasari  incasari record 
Publicat pe 06 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram