BestMusic.ro » Stiri » Festivalul ANALOGUE, un weekend in natura cu muzica buna la Mioveni 

Festivalul ANALOGUE, un weekend in natura cu muzica buna la Mioveni 

Festivalul ANALOGUE, un weekend in natura cu muzica buna la Mioveni 

Analogue Festival va transforma orasul Mioveni in destinatia muzicala a sfarsitului de vara, intre 2 si 4 septembrie 2022. Prima editie a festivalului propune 3 zile electrizante de muzica alternativa, pop, indie & electro-pop, funk, indie-rock, hip-hop si trap, intr-un cadru natural unic, la marginea padurii de pe Platoul Faget din Mioveni, judetul Arges.

Lineup-ul Analogue Festival variaza de la artisti internationali in voga la unii din cei mai apreciati artisti romani ai momentului. Artistii internationali precum Asaf Avidan, Jessie Ware, J.P. Cooper, Morcheeba, Rudimental vor face show alaturi de artisti romani B.U.G. Mafia, Deliric & Silent Strike, Moonlight Breakfast, Golan, Subcarpati si multi altii. Lineup-ul complet al festivalului este disponibil pe website-ul ANALOGUE Festival si va fi impartit pe parcursul celor trei zile de festival.

Festivalul este o invitatie la evadarea din cotidian si din spatiul digital pentru un weekend muzical live de exceptie si va completa experienta participantilor, pe langa scenele de muzica, cu experiente senzoriale, instalatii de arta, ateliere interactive, street food si multe altele.

"Debutam cu emotie si cu ambitie in randul festivalurilor din Romania si speram sa fie pe placul locuitorilor din zona de sud-est a tarii si nu numai. Promitem ca acesta este doar inceputul unei frumoase prietenii...’’, a declarat Alin Calinescu, organizatorul festivalului Analogue si managerul Centrului Cultural din Mioveni.

Pe langa muzica, programul festivalului va fi completat de o serie de ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness si relaxare in natura, adresate publicului de toate varstele.

"Ii asteptam pe toti cei care iubesc muzica buna si care isi doresc sa evadeze intr-un spatiu inedit, aici, pe platoul Faget din Mioveni’’, a adaugat managerul Centrului Cultural din Mioveni.

Cazare

Organizatorii pun la dispozitia celor care doresc sa vina la festival o reducere de 10% la mai multe hoteluri si pensiuni din Pitesti, aplicabila la cumpararea unui abonament standard sau VIP la Analogue Festival. Lista completa a unitatilor de cazare recomandate de festival este disponibila pe www.analogue.ro.

Transport

Participantii pot ajunge la festival cu masinile personale sau cu autobuzele puse la dispozitie de organizatori:

Cu masina – se ajunge usor din Bucuresti (1h30), Pitesti (20 min), Craiova (2h), Campulung (40 min), Brasov (2h30), Curtea de Arges (50 min) etc. Sunt disponibile cel putin 1.000 de locuri de parcare gratuite chiar langa spatiul de desfasurare;
Cu trenul – pana la Pitesti, apoi cu autobuzul pana la Platoul Faget;
Cu autobuzul – transport gratuit cu plecare de la Hotel Ramada Pitesti si de la Gara Sud Pitesti. Orele de preluare spre si dinspre festival sunt disponibile pe www.analogue.ro.
Noutati si informatii suplimentare despre Analogue Festival vor fi publicate in urmatoarea perioada pe site-ul festivalului si pe paginile oficiale: Facebook si Instagram.

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival care imbina natura cu muzica si care aduce in discutie problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului si relatiile interumane. Prima editie se va desfasura in perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Faget din Mioveni, cu sprijinul Primariei Mioveni si al Centrului Cultural din Mioveni.

Participantii la festival vor putea alege intre 3 scene muzicale, ateliere de creatie si mai multe zone de relaxare si dedigitalizare, pentru o conexiune cat mai reala intre oameni cu preocupari si valori comune.

Festivalul il are ca partener principal pe George, primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR. George este un ecosistem digital financiar complet, care ofera 100% online, pe mobil sau desktop, toate serviciile de daily banking, chiar si cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori in Romania si 7 milioane in celelalte tari din Centru si Est, George a devenit cea mai populara platforma de digital banking din Europa si este partener cu unele dintre cele mai mari festivaluri si evenimente culturale din Romania.

Organizatori: CENTRUL CULTURAL MIOVENI, PRIMARIA ORASULUI MIOVENI, CONSILIUL LOCAL MIOVENI

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovatie BCR
Parteneri media: Radio ZU, Adevarul, Profit.ro
Sponsori: CIUC PREMIUM, PEPSI, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, P.P.DISTRIBUTORS ROMANIA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA, JULIUS MEINL, BECIUL DOMNESC COMPANIA
Parteneri locali: Supernova Shopping Center, Cinema Trivale
Sponsori: CIUC PREMIUM, PEPSI, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, P.P.DISTRIBUTORS ROMANIA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA, JULIUS MEINL, BECIUL DOMNESC COMPANIA.

Contact: CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Email: press@analogue.ro, Telefon: 0722 794 747
Publicat pe 27 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram