BestMusic.ro » Liste » 13 pentru 2013: Cele mai asteptate filme ale anului

13 pentru 2013: Cele mai asteptate filme ale anului

 
13 pentru 2013: Cele mai asteptate filme ale anului

Continuam seria "13 pentru 2013" cu cele mai asteptate filme ale anului - se anunta a fi un an absolut de vis din acest punct de vedere! Unele francize importante se intorc cu noi productii, dar avem si destule filme originale cat sa ne tina interesul treaz pentru povesti noi. In lista din dreapta paginii puteti vedea filmele pe care noi abia asteptam sa le vedem in 2013.

Avem de toate - filme de actiune, SF, ecranizari dupa carti celebre, filme cu supereroi. Am fost nevoiti sa lasam deoparte destule, pentru ca exista pur si simplu prea multe filme ce vor fi lansate anul acesta care se anunta a fi bestiale - cu regizori de top, actori consacrati si bugete mari.

"Carrie", celebra poveste horror a lui Stephen King care ne-a facut mereu sa strangem din dinti cand o vedem pe Sissy Spacek, se reintoarce pe marile ecrane intr-o noua versiune; Oz (cu Vrajitorul si Dorothy) imbogateste lista tinuturilor fantastice adaptate pe film in vremuri moderne, anuntand de asemenea o noua franciza; Mark Wahlberg, Russel Crowe si Catherine Zeta Jones fac legea intr-un New York intesat de intrigi si scandaluri in "Broken City"; viata lui Steve Jobs va fi ecranizata cu Ashton Kutcher in rolul antreprenorului de geniu - iar toate acestea NU au reusit sa ajunga pe lista noastra finala!

Haideti asadar sa vedem ce surprize ne rezerva 2013 din punct de vedere cinematografic - sunteti gata?

PS: Nu uitati sa verificati si lista cu cele mai asteptate albume straine ale anului 2013!

 Mai multe stiri despre: filme 
Publicat pe 09 Ianuarie 2013 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu