BestMusic.ro » Stiri » Fire of Anatolia: O zi pana la grandiosul spectacol de la Sala Palatului

Fire of Anatolia: O zi pana la grandiosul spectacol de la Sala Palatului

Fire of Anatolia: O zi pana la grandiosul spectacol de la Sala Palatului

Vineri, pe 6 decembrie, fabulosii dansatori ai companiei Fire of Anatolia urca pe scena Salii Palatului pentru un spectacol grandios. 55 de artisti, muzica originala, o demonstratie de virtuozitate pura, precizie si maiestrie. Incepand din 2001, peste 35 de milioane de spectatori din 87 de tari au vazut pana acum acest spectacol fascinant, la rascrucea dintre dans traditional si contemporan.

Repetitiile dansatorilor pot dura de la 8 pana la 16 ore pe zi, iar productia intregului show, in forma sa actuala, a durat de nu mai putin de... un an si jumatate. Dansatorii faimoasei companii turcesti, listata drept una din cele mai bune din intreaga lume, vor sosi maine la Bucuresti pentru a repeta. Vor fi cazati la un hotel de 5 stele din Capitala, si vor manca feluri traditionale turcesti.

Impartit in doua acte, showul Fire of Anatolia ilustreaza fragmente din istoria Mesopotamiei si Anatoliei si este o expresie vizuala a luptei dintre libertate si sclavie, dintre lumina si bezna. Tot ce apartine Anatoliei prinde viata in acest regal coregrafic fabulos.

Un adevarat fenomen international, compania Fire of Anatolia detine doua recorduri inscrise in Guiness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pasi pe minut, si un altul pentru cea mai mare audienta, 400 000 de persoane in Eregli, Turcia.

Accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele sunt in continuare disponibile la preturile de 80, 100, 120, 160, 200, 260 si 300 de lei, in functie de distanta fata de scena. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Organizator: Events.
Mai multe stiri despre: spectacole  Fire of Anatolia 
Publicat pe 05 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram