BestMusic.ro » Stiri »  Fly Project a lansat ieri piesa lor binecunoscuta „Raisa” intr-o noua versiune fresh!

 Fly Project a lansat ieri piesa lor binecunoscuta „Raisa” intr-o noua versiune fresh!

 Fly Project a lansat ieri piesa lor binecunoscuta „Raisa” intr-o noua versiune fresh!

Fly Project a lansat ieri piesa lor binecunoscuta "Raisa” intr-o noua versiune fresh!

Piesele Fly Project sunt iubite in toata lumea, strang miliarde de vizualizari si sute de mii de aprecieri peste tot in social media, iar publicul le canta si asculta la petreceri si dupa atatia ani de la momentul lansarii lor.

Raisa, superhitul Fly Project care a facut senzatie in muzica romaneasca in anul 2005, se aude si astazi in cluburile din tara, dand tonul distractiei si mai mult decat atat, aceatsa face subiectul multor mixuri si remixuri a unor DJ foarte cunoscuti din tara si strainatate.

Tudor Ionescu declara: "Acum 17 ani, piesa asta a schimbat muzica in Romania, sunt onorat si fericit ca oamenii o iubesc si acum la fel de mult, asa ca am decis sa o relansam in 2022, cu un sound actual, dupa ce oamenii o cereau efectiv peste tot. Primesc sute de filmulete si mesaje zilnic despre aceasta piesa, este la fiecare petrecere de absolvire, nunta sau orice alta adunare intre prieteni, iar pentru mine, asta inseamna ca nimic din tot ce am facut de cand exista Fly Project nu a fost fara rost.

Alaturi de echipa mea, am facut aceasta versiune pentru concertele Fly Project, iar oamenii au inceput sa imi scrie peste tot de unde pot sa o descarce, sa o asculte, asa ca de azi o gasiti pe YouTube si pe toate celelalte platforme muzicale”. Remake-ul fresh al piesei Raisa 2022 este facut de Tudor Ionescu, alaturi de Alin Onoiu (SMAX) si Andre Rizo.
Publicat pe 23 Iunie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram