BestMusic.ro » Stiri »   Francis On My Mind lanseaza single-ul "Circle of Love"  

  Francis On My Mind lanseaza single-ul "Circle of Love"
 

  Francis On My Mind lanseaza single-ul "Circle of Love"
 

Francis On My Mind a devenit preferata Europei. Tanara artista se bucura de succes in toate tarile continentului nostru cu single-ul "Circle of Love", melodie aleasa "focus track" si promovata pe numeroase platforme de streaming, emisiuni radio si TV din peste 40 de tari.

"Iubirea ia multe forme si forme. Aceasta emotie emana si transcede orice, te loveste treptat, aduce linistea, creeaza furtuni Sa exploram impreuna "Circle of Love", declara Francis On My Mind.

Mixata de catre Martin Eden (Bjork, Tom Greennan) si masterizata de Hans Philipp Graf (Sophie and The Giants), piesa vorbeste despre numeroasele forme ale iubirii, despre momentul in care, cateodata, te simti invins, amenintat sau neputincios. Dar, indiferent de toate, dragostea este si va fi mereu frenetica, ne va tine mereu in viata si ne va face sa ne dorim mai mult.

Muzica lui Francis On My Mind isi propune sa fuzioneze ritmurile pop cu influentele anilor '80, alaturi de vibratii electro.

Dupa ce a castigat numeroase spectacole de talente locale, tanara de 17 ani a facut primii pasi in centrul atentiei in 2019, cand a lansat primul sau single, On My Mind, care descrie ceata perfecta a dragostei adolescente, cu lucrurile care se incheie si speranta pentru noi inceputuri.

Cel de-al doilea single al sau, Never Be The Same, scoate in evidenta sintetizatoare, tobe melodice si voci fragile, dar puternice, ajungand ca o gura de aer proaspat pe scena muzicala actuala. Ea a lansat cel de-al treilea single, Summer, pe 21 august 2020 - melancolic, up-tempo, acesta este o poveste despre veri care poarta o atmosfera retro.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 24 Mai 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/