BestMusic.ro » Stiri » Freddy - La mine-n dormitor (single nou)

Freddy - La mine-n dormitor (single nou)


Odata cu inceputul iernii, Freddy, cea mai noua aparitie din industria muzicala romaneasca, lanseaza primul single ce se numeste ''La mine-n dormitor''.

Freddy are energie pozitiva si spera sa transmita lucrul acesta tuturor celor care vor fi curiosi sa ii asculte piesa, produsa de Alin Radu, cel care a produs si hit-ul fetelor de la Like Chocolate - "Maria, Maria".

Piesa ''La mine-n dormitor'' e o poveste fierbinte de dragoste,potrivita anotimpului rece, iar textul piesei e inspirat din viata mea. Versurile le-am compus mai demult, cand eram indragostit de o fata, iar acum le-am gasit intr-un caiet si m-am hotarat sa fac o melodie! Cred ca toti avem iubiri secrete si ca iubim patimas, cel putin o data in viata. Piesa se potriveste ca o manusa pentru toti, pentru ca reprezinta anii de scoala, cei mai frumosi ani, cand crezi ca viata este complicata numai daca te indragostesti aiurea!", a declarat Freddy.

Freddy - La mine-n dormitor
Mai multe stiri despre: singleuri 2012  muzica romaneasca 
Publicat pe 06 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram