BestMusic.ro » Stiri »   Fresh & HOT: Cearta pasionala intre RUBY si LINO 

  Fresh & HOT: Cearta pasionala intre RUBY si LINO 

  Fresh & HOT: Cearta pasionala intre RUBY si LINO 

Cei doi artisti se cearta mai mult ca oricand! RUBY si LINO colaboreaza pentru prima data si aduc publicului urmatorul hit: "Ne certam”.

Compus de catre LINO alaturi de Renvto, "Ne certam” este despre o poveste tumultoasa de dragoste, in care pasiunea are cel mai mult de castigat. Protagonisti in propriul clip, RUBY si LINO interpreteaza rolurile a doi indragostiti care astazi se iubesc, iar maine se cearta, dar decid ca cel mai bine functioneaza impreuna, indiferent de obstacole.

'Si ne certam iarasi'… E cea mai frumoasa cearta de pana acum! Si suna asa de bine ca vrei sa o auda si vecinii", spune frumoasa artista despre cel mai nou single al sau.

In luna martie, RUBY a lansat "Pe unde-ti umbla inima”, o balada incarcata de emotie, iar hituri precum "Nu caut iubiri” (feat. UZZI), "Nu pune la suflet” (alaturi de What’s UP), "Buna, ce mai zici?” (alaturi de Dorian Popa), "Condimente” (feat. Nosfe), "Iti multumesc” (impreuna cu A.U), "Invizibil” (impreuna cu Shift) si "Unde” (alaturi de Emilian) au consacrat-o ca artista si au generat sute de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Vara asta, RUBY a lansat prima sa piesa urban cu influente rap: "Te Sun Yo”.

LINO este unul dintre cei mai populari artisti ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regasesc "Maracas”, "MEDUSA”, "Shoturi”, "N-are rost”, "Snapchat” (feat. 2americani), "Panamera” (feat. Aspy), dar si "Dau Moda” (alaturi de Jador), hit ce a adunat peste 80 de milioane de vizualizari pe YouTube.
Publicat pe 01 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu