BestMusic.ro » Stiri » Gala HOSPICE, un eveniment caritabil dedicat copiilor din Romania care infrunta o boala incurabila  

Gala HOSPICE, un eveniment caritabil dedicat copiilor din Romania care infrunta o boala incurabila
 


Vineri, 25 septembrie 2015, HOSPICE Casa Sperantei organizeaza unul dintre cele mai spectaculoase evenimente caritabile ale acestei toamne. Gala HOSPICE va avea loc in Bucuresti, la Biavati – The Big Time Events Venue, incepand cu ora 19.30.

Participantii la eveniment vor fi invitati sa lase frau liber imaginatiei si sa redevina copii, pentru o seara. Ei vor experimenta distractia autentica data de jocuri inedite, activitati interactive si premii-surpriza.

DJ Wanda, Trupa "Vocea Romaniei" si magicianul Cristian Pestritu sunt cei care vor da tonul distractiei si vor face atmosfera la Gala HOSPICE.

Cei care doresc sa ia parte la eveniment isi pot rezerva un loc sau pot consulta pachetele de sponsorizare, pe http://gala.hospice.ro/. Pretul unui bilet este 85 de euro, iar locurile sunt limitate.

Gala HOSPICE este un eveniment caritabil care are scopul de a aduce culoare si bucurie micutilor a caror copilarie a fost intunecata de o lupta surda cu un dusman nevazut.

Cei care aleg sa ia parte la petrecerea HOSPICE se vor bucura de o experienta memorabila si vor desena zambete pe chipul micutilor care se lupta cu un diagnostic necrutator.

De 23 de ani, o parte importanta din activitatea HOSPICE Casa Sperantei este orientata catre acordarea de ajutor copiilor care infrunta o boala incurabila si parintilor acestora. Toate serviciile – ingrijire medicala, sprijin social, terapie fizica si psiho-emotionala - sunt oferite gratuit si neconditionat de fundatie.

Gala HOSPICE- eveniment sustinut de L’Oreal Romania

Sponsori principali: GSK Consumer Healthcare - parte a grupului GSK, GrECo JLT, AVINCIS VINURI
Mai multe stiri despre: caritabil  acte caritabile 
Publicat pe 03 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram