BestMusic.ro » Stiri »  Gasca Zurli la Arenele Romane: Program si reguli de acces

 Gasca Zurli la Arenele Romane: Program si reguli de acces

 Gasca Zurli la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Gasca Zurli va asteapta pe 1 Iunie, de doua ori in aceeasi zi, la Arenele Romane din Bucuresti. O data de la ora 11:00 si o data de la ora 18:00

FOARTE IMPORTANT: Accesul este permis doar in cadrul evenimentului a carui ora este inscrisa pe bilet. Astfel nu se permite accesul la evenimentul de la ora 11:00 cu bilet achizitiona pentru evenimentul de la ora 18:00 si viceversa.

1.PROGRAM

PROGRAM Gasca Zurli ora 11:00

OPEN DOORS 09:00

Gasca Zurli 11:00 - 12:30


PROGRAM Gasca Zurli ora 18:00

OPEN DOORS 16:00

Gasca Zurli 18:00 - 19:30

2. REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 09:00 pentru evenimentul de la ora 11:00 si la ora 16:00 pentru evenimentul de la ora 18:00. Gasca Zurli va urca pe scena la ora 11:00 respectiv la ora 18:00. Concertul are loc in aer liber.

Accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

Posesorii de bilete Golden Circle primesc bratara si pot sta si in zona Acces General.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

3. CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

-Posesorii de bilete de la categoria VIP si Golden Circle vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului

- Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

4. BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

- presale 129 lei VIP (cu loc in sectoarele K sau E), 99 lei pe Golden Circle (fara loc, in fata scenei), 79 lei Acces General (cu loc, mai putin sectoarele K si E sau fara loc in spatele Golden Circle)

- la intrare in ziua evenimentului: 140 lei VIP (cu loc in sectoarele K sau E), 120 lei pe Golden Circle (fara loc, in fata scenei), 100 lei Acces General (cu loc, mai putin sectoarele K si E sau fara loc in spatele Golden Circle)

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.
Publicat pe 05 Mai 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram