BestMusic.ro » Stiri »   Geo Da Silva a lansat o noua piesa, intitulata “Wonderland”

  Geo Da Silva a lansat o noua piesa, intitulata “Wonderland”


Ieri, 16 noiembrie, dj-iul Geo Da Silva a lansat noul sau single "Wonderland” prin Big Hit Production. Noua piesa de dans prezinta un stil clasic pentru el, legand piesa de radacinile muzicii timpurii ale lui Geo Da Silva si captand esenta anilor ’90 , melodia fiind destinata sa aiba un impact asupra cluburilor de noapte, ringurilor de dans si festivalurilor.

Dupa aceasta piesa, urmeaza lansarea pachetului de remixuri pentru "Gimme Sunshine”, impreuna cu DJ Combo, care a ajuns sa fie locul 1 in Polonia, la televiziunile cu profil muzical, inclusiv 4FUN Dance TV, ajungand chiar si pe locul 1 pe site-urile de muzica ale dj-ilor polonezi.

"As vrea sa multumesc PR-ului meu, Carmen Vasilescu, pentru profesionalismul de care da dovada. E o bucurie sa colaborez cu ea.”, spune Geo Da Silva. De asemenea artistul a declarat: "Pentru ca sfarsitul de an ma gaseste in febra pregatirilor show-ului pentru sarbatorile de iarna impreuna cu echipa Wonderland Cluj Restort, alaturi de Dirty Nano, 3 Sud Est si multi alti invitati surpriza. Inchidem 2022 si incepem euforic prima zi din 2023 alaturi de un recital surpriza al unuia dintre cei mai mari artisti ai Romaniei, ca sa avem parte de un an plin de adrenalina!”

In ultimul an, Geo Da Silva a lansat, de asemenea, o colectie impresionanta de piese de succes in lumea dance, inclusiv "Bambolero”, 2 cover-uri ale unor piese de succes Dan Spataru, respectiv "Drumurile noastre” si "Strengarul” cu Sean Norvis. El a sarbatorit, de asemenea, aniversarea celor 25 ani de cariera facand echipa cu resortul Wonderland din Cluj.

Geo Da Silva ramane un varf de lance al generatiei sale. In 2019, a inceput noua miscare de sunet Retro Remix Party, in care DJ-ii si fanii numesc deopotriva "viitorul muzicii retro”. De asemenea, el continua sa-si rezerve timp in studio pentru multe alte proiecte ale altor artisti mai tineri.

De peste 25 de ani, DJ-ul a reusit sa ramana in varful jocului si sa nu incetineasca prea curand. Este sigur sa spunem ca in aceasta etapa a carierei sale, Geo da Silva stie exact pe unde sa o ia in continuare.
Publicat pe 17 Noiembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram