BestMusic.ro » Stiri » George Vintila, pilot profesionist la Campionatul de Viteza ProFM

George Vintila, pilot profesionist la Campionatul de Viteza ProFM

George Vintila, pilot profesionist la Campionatul de Viteza ProFM

Dj-ul ProFM, George Vintila participa ca pilot profesionist la Campionatul de Viteza din acest weekend, la Rasnov.

"Nimic nu se compara cu adrenalina unei curse”, declara George Vintila din start. DJ-ul ProFM pe care ascultatorii il aud de la ora 10.00 la ora 13.00 de luni pina vineri va participa pe 1 si 2 octombrie la Campionatul de Viteza Coasta etapa XV, ce se va desfasura la Rasnov.

George s-a pastrat aproape de fenomen atat in perioada realizarii Icstrim TiVi cat si prin materialele realizate pentru emisiunea ProMotor.

Pentru ca detine deja de cativa ani licenta de pilot profesionist, a facut mai multe cursuri de specialialitate si si-a marit experienta participand si la cateva competitii. Insa iata ca a venit momentul ca regia si camerele de luat vederi sa fie lasate la o parte si ca George sa ia volanul in mainile sale fara sa stie scenariul dinainte! Pentru ca in acest weekend va avea prima participare in calitate de pilot profesionist in cadrul Campionatului de Viteza in Coasta al Romaniei.

"E o ocazie pe care mi-o doresc de ceva timp. Asa ca am de gand sa profit la maximum de ea, sa inapoiez rezultate bune celor care ma sustin si sa castig cat mai multa experienta de cursa. Si mi-ar fi de ajutor sa am o galerie puternica si cat mai multi dintre voi sa ma sustineti pe traseu”, precizeaza DJ-ul ProFM care ii invita si pe ascultatorii sai la Rasnov.
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 29 Septembrie 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu