BestMusic.ro » Stiri » Glastonbury 2015: Ultimele bilete s-au vandut in 15 minute

Glastonbury 2015: Ultimele bilete s-au vandut in 15 minute


Ultimele bilete pentru festivalul Glastonbury s-au vandut in 15 minute. Biletele au fost disponibile ieri, incepand cu ora 15:00.

Acest bilete au devenit disponibile, datorita deadline-ului de ridicare de saptamana trecuta. In doar un sfert de ora, doritorii s-au grabit sa isi achizitioneze un bilet care sa le permita intrarea la unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale anului.

Pentru festivalul Glastonbury, biletele s-au pus initial in vanzare in octombrie anul trecut, iar in 25 de minute toate cele 135 000 de bilete au fost epuizate. De asemenea, inca 15 000 de pachete s-au vandit in 15 minute.

Organizatoarea festivalului, Emily Eavis a confirmat faptul ca in acest an stick-urile selfie nu vor mai fi interzise, chiar daca fanii se pot simti descurajati sa le aduca la festival in viitor.

La inceputul acestui an, mai multe festivaluri din Statele Unite, inclusiv Coachella si Lollapalooza au pus pe lista obiectelor interzise selfie stick-urile.
Mai multe stiri despre: bilete  festivaluri  bilete sold out  festivaluri 2015 
Publicat pe 19 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram