BestMusic.ro » Stiri »  Glastonbury Festival a anuntat detaliile unui eveniment transmis online in intreaga lume pe 22 Mai

 Glastonbury Festival a anuntat detaliile unui eveniment transmis online in intreaga lume pe 22 Mai

 Glastonbury Festival a anuntat detaliile unui eveniment transmis online in intreaga lume pe 22 Mai

Sambata 22 Mai, Glastonbury Festival a anuntat transmiterea in livestream a unui eveniment de amploare la care vor lua parte artisti precum Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice, DJ Honey Dijo dar si alti invitati speciali.

Biletele au fost puse in vanzare aici: https://glastonburylivestream.seetickets.com/content/ticket-options?src=Romania

Trailer-ul evenimentului poate fi vazut mai jos


Fiind al doilea an consecutiv cand festivalul este anulat, Glastonbury va organiza un eveniment ce va fi transmis de la Worthy Farm, pe data de 22 Mai, in intreaga lume. Fanii vor putea lua parte la experienta Glastonbury indiferent de zona geografica in care se afla.

Evenimentul la care vor participa artisti precum Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice, DJ Honey Dijon si nu numai, va fi realizat ca o productie cinematografica neintrerupta.

In cadrul experienta ce va dura cinci ore vor lua cuvantul si o serie de invitati speciali care vor vorbi despre istorie celebrei vai Somerset, atat de reprezentativa pentru festival.

Evenimentul va fi disponibil doar cumparatorile de bilet, acesta urmand a fi transmis in intregime pe patru canale de streaming conform listei de mai jos:

Livestream 1 UK, EUROPE, AFRICA & MIDDLE EAST: 19.00 BST / 20.00 CEST & SAST / 21.00 MSK & EEST / 22.00 GST

Livestream 2 NORTH AMERICA (EAST COAST) and CENTRAL & SOUTH AMERICA: 18.00 CDT / 19.00 EDT / 20.00 ART & BRT

Livestream 3 NORTH AMERICA (WEST COAST): 19.00 PDT

Livestream 4 AUSTRALIA, NEW ZEALAND & ASIA (on Sunday 23rd May)

: 16.00 ICT / 17.00 HKT & PHST / 18.00 JST & KST/ 19.00 AEST / 21.00 NZST

Biletele costa 23 de euro si pot fi cumparate accesand link-ul de mai jos:

https://glastonburylivestream.seetickets.com/content/ticket-options?src=Romania

Spre cumparare va fi disponibila si o editie limitata a line-upului posterului, toate incasarile rezultate din vanzarea acestuia urmand sa fie directionate catre fundatiile care sprijina in momentul de fata personalul care lucreaza in industria spectacolului.

Iata ce a declarat Emily Eavis: 'Dupa ce Glastonbury a fost anulat de doua ori, acum anuntam primul eveniment de livestrem care va contine filmari de la cele mai importante repere Worthy Farm precum The Pyramid si pentru prima oara de la The Stone Circle."

Evenimentul va fi filmat de regizorul nominalizat la premiile Grammy, Paul Dugdale si va fi transmis online de Driift, care au mai lucrat cu artisti precum Nick Cafe, Kylie Minogue\, Laura Marling sau Biggy Clyro.

Pentru o singura noapte acesta va fi cel mai mare show online!




Publicat pe 31 Martie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu