BestMusic.ro » Stiri »  Global Records este alaturi de artistii si instrumentistii cu care lucreaza si aloca un buget de 100.000 de euro pentru depasirea acestei perioade dificile

 Global Records este alaturi de artistii si instrumentistii cu care lucreaza si aloca un buget de 100.000 de euro pentru depasirea acestei perioade dificile


 Global Records este alaturi de artistii si instrumentistii cu care lucreaza si aloca un buget de 100.000 de euro pentru depasirea acestei perioade dificile

Global Records este alaturi de artitii si instrumentistii cu care lucreaza si aloca un buget de 100.000 de euro pentru depasirea acestei perioade dificile

Artistii interpreti, cei care reprezinta elementul central al industriei muzicale, cei fara de care aceasta industrie nu ar exista si cei pe care publicul ii aplauda si ii indrageste, sunt cei mai afectati de anularea concertelor pe perioada in care vor fi active masurile ce restrictioneaza circulatia persoanelor si intrunirile publice de orice fel.

Din acest motiv, Global Records, care colaboreaza in mod curent cu peste 50 de artisti interpreti acompaniatori (chitaristi, tobosari, basisti etc) vine in intampinarea acestora si le ofera suportul sau neconditionat, prin asigurarea platii in avans a doua show-uri pe luna, in lunile aprilie si mai 2020. Managementul casei de discuri este pe deplin constient de efectele pe care toata aceasta situatie le are si ca aceasta contractie puternica a veniturilor artistilor interpreti si free-lancerilor din aceasta industrie va duce la imposibilitatea continuarii procesului creativ si va genera un vid in industria muzicala pe termen lung. Tocmai de aceea, cel mai important lucru este ca industria muzicala sa reziste in aceasta perioada. Din acest motiv, Global Records le ofera celor care fac parte din echipele artistilor pe care-i reprezinta, pe langa sprijin moral si emotional, si sustinere financiara.

"In afara de orice posibil ajutor din partea statului sau alte masuri mult ateptate, este extrem de important sa ne sustinem noi comunitatile in care ne desfasuram activitatea, pentru a depasi impreuna aceasta situatie. In aceasta perioada, in care sursa principala de venit a artistilor interpreti, in special a instrumentistilor si trupelor ce acompaniaza artistii in cadrul evenimentelor live, a disparut cu desavarsire, venim in intampinarea acestora si le oferim suportul nostru, prin asigurarea platii in avans a unui minim de 2 show-uri pe luna, pentru lunile aprilie si mai, pana intr-o valoare totala estimata de 100.000 euro”, a declarat Olga Juverdeanu, General Manager Global Records.

Global Records ofera o sponsorizare in valoare de 25.000 de euro pentru spitalele din Romania si cadrele medicale din prima linie.

Global Records se implica activ in lupta impotriva noului virus COVID - 19 si sustine fundatia Daruieste Viata in strangerea de fonduri pentru achizitionarea de echipamente si aparatura medicala atat de necesare spitalelor din Romania in contextul actual. Casa de discuri ofera o sponsorizare in valoare de 25.000 de euro, suma care va fi folosita pentru echipamente de protectie pentru personalul medical din prima linie, aparate de ventilatie mecanica, sonde de intubatie, masti de oxigen si kit-uri pentru ECMO in spitalele de boli infectioase si spitalele de urgenta din tara.

"Am decis sa ne implicam activ in sustinerea eforturilor pe care medicii le depun in lupta cu acest nou virus. Suntem la curent cu intreaga situatie din tara si am hotarat sa sprijinim fundatia Daruieste Viata, contribuind astfel la dotarea spitalelor din Romania cu echipamentele medicale necesare in aceasta perioada. Chiar daca traversam cu totii o perioada dificila, sanatatea este cea mai importanta si toate resursele noastre trebuie sa fie indreptate in aceasta directie. Atat noi, cat si artistii nostri suntem alaturi de romani si facem tot posibilul sa trecem impreuna mai usor prin aceasta incercare”, a declarat Lucian Stefan, fondator Global Records.

Pentru a putea depasi aceasta perioada, Global Records isi indeamna zilnic urmaritorii sa ramana cat mai mult timp in case, sa evite pe cat posibil locurile aglomerate, sa se informeze numai din surse oficiale si sa aiba foarte mare grija de sanatatea lor si a celor din jur si, nu in ultimul rand, sa asculte muzica buna.
Publicat pe 20 Martie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu