BestMusic.ro » Stiri »   Gramofone au lansat albumul "Live from Home"  

  Gramofone au lansat albumul "Live from Home"
 

  Gramofone au lansat albumul "Live from Home"
 

Formatia Gramofone a publicat un album "Live from Home" sub forma unui concert filmat in '360 chiar in mansarda care le este spatiu de repetitii si creatie cunoscuta sub numele de GramoHOME.

Concertul a fost difuzat live in premiera pentru Kiss FM Romania pe 24 noiembrie 2020.

Acum beneficiaza de un montaj diferit, plin de dinamism si cuprinde cateva scene noi prin care Gramofone se prezinta in formula in care activeaza de aproximativ 1 an si jumatate.

"Live from Home” poate fi urmarit pe canalul oficial de YouTube si se poate asculta pe toate platformele de streaming.

In contextul pandemiei de Covid-19, concertele online raman in continuare singura modalitate prin care artistii se pot conecta cu publicul si pot sa se simta cat mai aproape de atmosfera show-urilor sustinute pe scena.

Setlistul cuprinde cel mai recent single, "My Self”, trei piese aparute initial pe albumul "Confessions from the Belly of the Beast”, acum intr-o varianta noua ("Seduced”, "No Distraction” si "Black”.), reinterpretari in stilul propriu dupa "Aņunga Ņunga” a trupei cubaneze Irakere si dupa Bellyache de la Billie Eilish si, nu in ultimul rand, doua compozitii noi, nelansate pana acum: "Version of You” si "Uncomfortable”. Cea din urma piesa o are ca invitata speciala la voce pe Teodora Opris.

Live from Home reprezinta un preview al noului album ce urmeaza sa apara in toamna acestui an.

Recent, Gramofone a sustinut un minirecital, alaturi de alte 8 formatii romanesti, in cadrul Romanian Music Export Online, eveniment care a reunit unii dintre cei mai cunoscuti profesionisti internationali si romani din industria muzicala (si nu numai).

Totodata, trupa a fost inclusa in INES Talent Pool 2021, un program care sprijina artisti din 19 tari sa se promoveze pe plan international, oferindu-le posibilitatea de a participa la festivaluri de tip showcase peste tot in Europa.

Gramofone inseamna Paul Dragusin (voce/clape), Vlad Dumitrescu (voce/chitara), Cristian Nicoara (tobe) si Radu Camburu (bass).
Publicat pe 17 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu