BestMusic.ro » Stiri » Guess Who lanseaza videoclipul piesei „De Acasa”

Guess Who lanseaza videoclipul piesei „De Acasa”

Guess Who lanseaza videoclipul piesei „De Acasa”

Guess Who lanseaza videoclipul "De Acasa” si ne demonstreaza prin puterea propriului exemplu ca orice perioada dificila poate fi transformata intr-o oportunitate de a (ne) cunoaste, de a invata, de a ajuta si vindeca prin creatie.

Piesa "De Acasa” a fost scrisa in perioada starii de urgenta, dupa cum se poate intui din titlu si mesaj. Versurile scrise de Guess Who ne pun in fata o oglinda a starii si a trairilor contradictorii pe care le-am experimentat cu totii, mai mult sau mai putin, in perioada distantarii sociale.

Videoclipul piesei este regizat de catre Trandafilm (Ionut Trandafir) si urmareste conceptul trasat de versurile lui Guess Who. Povestea videoclipului s-a construit in jurul ideii de "acasa”. De la "acasa” ca motor al existentei noastre, ca punct de plecare si locul unde am invatat sa fim, la "acasa” in propria minte, unde incercam sa controlam si sa infrangem fricile de adult, prin concentrare si reconfigurare a sinelui, videoclipul piesei reda perfect aceste idei prin intermediul coregrafiei lui George Plesca.

Din punctul de vedere al compozitiei muzicale realizata de Phvne, Colin Leonard (care a colaborat cu artisti precum Jay-Z, Alessia Cara, Justin Bieber, Khalid, Beyonce sau Migos) este cel care a facut masterul piesei. Sergiu Gherman (Rappy) este cel care a realizat mixul. Stabilit in LA, Rappy a colaborat si in trecut cu Guess Who, pentru realizarea mai multor productii de pe albumul "Un Anonim Celebru”.

Piesa "De Acasa” a lui Guess Who poate fi vazuta drept o modalitate de a ne aminti ca timpul nostru pentru noi este mult prea putin, ca nu trebuie neglijat sau rispit, ci folosit pentru a ne dezvolta si pregati pentru vremurile ce vor veni.
Publicat pe 22 Iunie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu