BestMusic.ro » Stiri » Un nou serviciu de streaming, in curand in Romania - Guvera

Un nou serviciu de streaming, in curand in Romania - Guvera

Un nou serviciu de streaming, in curand in Romania - Guvera

Avem Deezer, Zonga, de cateva zile si Google Play Music, iar in curand, un nou serviciu de streaming se va lansa pe piata romanesca, anunta Cristian Manafu pe pagina sa de Facebook. Este vorba de Guvera, fondat in 2006 in Australia si lansat recent si pe pietele din Rusia, Columbia, India si Mexic.

La accesarea https://www.guvera.com/, utilzarorii din Romania sunt intampinati cu mesajul "Urmeaza in curand", precum si cu cateva detalii despre serviciul de streaming:

"Creat in Australia, Guvera este mult mai mult decat un serviciu de streaming de muzica.

Designul nostru premiat inspirat de utilizatori integreaza arta, comunitatea, simplitatea si puterea peste mai multe platforme.

Cu acces la milioane de cantece ale artistilor locali si internationali, utilizatorii nostri se cufunda intr-o comunitate unica de muzica online.

Descopera, asculta si creeaza muzica si pe care o iubesti, in mod legal."

In primavara acestui an, Guvera a semnat un patreneriat la nivel global cu Lenovo, toate produsele companiei venind cu serviciul de streaming pre-instalat.

In tarile in care este prezenta, aplicatia Guvera este disponibila pe iPhone, iPad, Android, Windows Phone si Kindle.

Contul de Twitter Guvera Romania a fost deja creat.

Mai multe stiri despre: streaming 
Publicat pe 17 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram