BestMusic.ro » Stiri » Hai in seara asta la Tunes sa te distrezi alaturi de Compania 7!    

Hai in seara asta la Tunes sa te distrezi alaturi de Compania 7!
 
 

Hai in seara asta la Tunes sa te distrezi alaturi de Compania 7!
 
 

Tunes este despre muzica, este o celebrare a ei intr-o forma deja consacrata: Karaoke, multe zambete, si oameni fericiti. E unul din putinele baruri din Bucuresti care ofera iubitorilor de muzica acel loc unde pot asculta muzica preferata, si mai mult decat atat, pot sa o si cante, in cele mai bune conditii.

La TUNES oamenii vin sa cante, si daca sunt iubitori de muzica se indragostesc de loc. De miercuri pana sambata, este karaoke dupa ora 22, asa ca cei care vor sa zguduie scena, o pot face in oricare din seri. Vineri si sambata la Tunes se gazduieste " Late Night Voices", o petrecere de karaoke in adevaratul sens al cuvantului.

In aceasta seara veti avea parte de o seara cu muzica live alaturi de Compania 7. Melodiile pe care le stii si le indragesti dar intr-o noua abordare, reinventate, reinterpretate si pline de umor. In fiecare Miercuri prietenia si veselia sunt cuvintele cheie.

Imediat dupa concert si pana noaptea tarziu avem Karaoke, vino si descopera artistul din tine.

FB Event: https://www.facebook.com/events/813631262005766
Mai multe stiri despre: muzica live  karaoke party  cluburi bucuresti 
Publicat pe 29 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram