BestMusic.ro » Stiri »   Havana a lansat "Perfect Kiss" alaturi de Yaar si Kaiia

  Havana a lansat "Perfect Kiss" alaturi de Yaar si Kaiia

  Havana a lansat "Perfect Kiss" alaturi de Yaar si Kaiia

Se pare ca cei doi membri Havana au descoperit reteta perfecta a succesului muzical in cea mai buna formula de pana acum. Astfel, dupa hitul international "Big Love”, Havana continua colaborarea cu Yaar si Kaiia si lanseaza "Perfect Kiss”.

Compusa de Sorin Seniuc, Ion Chirinciuc, Alexandra Tirtirau si Petrica Lefter, piesa este insotita de un videoclip misterios, in regia lui San, ce reda in imagini o iubire imposibila.

"Colaborarea cu Yaar si Kaiia a venit foarte natural dupa single-ul «Big love». Cand am inceput sa lucram la 'Perfect Kiss' stiam ca ne dorim sa fie un feat. cu Yaar, dar cand am ajuns la refren, am simtit ca este ceva incomplet. Vocea lui Kaiia a fost acel «je ne sais quoi» care a reusit sa ne faca pe toti sa rezonam si sa spunem, «perfect, asta e!». Piesa povesteste despre cautarea unei iubiri, utopice din pacate, care nu poate fi decat un vis, prin vocile a trei artisti foarte talentati”, povestesc baietii de la Havana.

De-a lungul timpului, single-urile lansate de Havana au cucerit topurile muzicale si publicul din toata lumea, prin stilul original si sound-ul super fresh. Printre hiturile internationale ce au adunat impreuna peste 200 de milioane de vizualizari pe YouTube se numara "Vita Bella”, "Que Sera, Sera”, "Mon Amour”, "Vivere” (alaturi de Ioana Ignat), "I Lost You”, "Big Love” (alaturi de Yaar si Kaiia), dar si "Broken Heart” (feat. Yaar).

In 2017, Raul Eregep a ajuns in finala X Factor unde a fost la un pas de a deveni marele castigator, iar la scurt timp dupa, s-a alaturat proiectului Havana.
Publicat pe 16 Octombrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu