BestMusic.ro » Stiri »   Havana colaboreaza cu Kanita si lanseaza 'Serenata Mexicana'

  Havana colaboreaza cu Kanita si lanseaza 'Serenata Mexicana'

  Havana colaboreaza cu Kanita si lanseaza 'Serenata Mexicana'

Povesti de iubire si o seara plina de serenade: acestea vor fi primele lucruri la care te vei gandi atunci cand vei asculta "Serenata Mexicana”.

Compus de catre Sorin Seniuc alaturi de Vanotek, Alexandra Tirtirau si Raul Eregep, "Serenata Mexicana” este un single fresh ce te transpune intr-o alta lume.

"Serenata mexicana» este acea poveste de dragoste pe care o auzim inca din bancile scolii. Un baiat intalneste o fata si se indragostesc unul de celalalt in pofida tuturor obstacolelor intalnite. Atunci cand fata pleaca cu parintii sai, vor trece multe anotimpuri de vara pana cand cei doi se vor reintalni. Adulti acum, pentru ei pare ca timpul doar a stat in loc asteptand momentul in care isi vor putea continua povestea lor de iubire", spune Raul Eregep.

"Cand am inceput sa tragem voci in studio cu Raul, ne-am dat seama ca aceasta piesa ar fi si mai frumoasa cantata in duet. Ne-am gandit la artista Kanita, din Albania, o fata foarte talentata a carei voce se potriveste foarte bine alaturi de vocea lui Raul. Clipul in regia lui San te face sa atingi parca cu propriile maini sentimentul de iubire pura. Este piesa noastra, reinterpretata acum de el din spatele lentilelor ca un desavarsit artist", adauga Sorin Seniuc.

De-a lungul timpului, single-urile lansate de Havana au cucerit topurile muzicale si publicul din toata lumea, prin stilul original si sound-ul super catchy. Printre hiturile internationale ce au adunat impreuna peste 200 de milioane de vizualizari pe YouTube se numara "Vita Bella”, "Que Sera, Sera”, "Mon Amour”, "Vivere” (alaturi de Ioana Ignat), "I Lost You”, "Big Love” (alaturi de Yaar si Kaiia), "Broken Heart” (feat. Yaar). In octombrie Havana a lansat alaturi de Yaar si Kaiia "Perfect Kiss”, o piesa ce reda in versuri o iubire imposibila si "Last Night”, o piesa de dragoste pentru cei care aleg sa iubeasca neconditionat.

Kanita Suma are 20 de ani si provine dintr-o familie albaneza din orasul Skopje din Macedonia de Nord. Kanita a devenit cunoscuta odata cu participarea sa in cadrul celui de-al doilea sezon X Factor Albania, dar si la Kėnga Magjike, un concurs muzical albanez foarte popular la nivel local. Pana in prezent, artista a lansat "Don’t let me go”, "Fllad” si "S'jemi Ne”.
Publicat pe 01 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu